2777
2789
عنوان

حساسسسم🙁

361 بازدید | 26 پست

من کلا روی نامزدم خیلی حساسم بعد دست خودمم نیست ها نمیدونم شاید از روی دوست داشتن زیادیه

هر موقع با دوستاش میره بیرون یا میره خونشون 100 درصد بحثمون میشه خب اون موقع زیاد منو تحویل نمیگیره منم اعصابم خورد میشه 

امشب بیرون بودیم از ی ساعتی ب بعد دوستشو دید تا جایی ک یک ساعت کنار ما وایساد 

تو اون مدت خیلی بیشتر از من هواسش ب دوستش بود

خب منم اعصابم خورد شد خواستیم بیایم خونه بحثمون شد بهم گفت تو مثل یه بچه 2 ساله ای خیلی حسودی اصلا درک نمیکنی ولی من دارم بهت توجه میکنم همیشه 

بنظرتون مشکل از کیه؟ اگه از منه باید چیکار کنم؟ 

خب این حجم از حساسیت خسته‌اش میکنه بالاخره

اگه ادامه داشته باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

جواب رو اسم تایپک زدید تا یک حدی اشکال نداره  وقتی به زندگی متاهلی صدمه بزنه بده 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جواب رو اسم تایپک زدید تا یک حدی اشکال نداره  وقتی به زندگی متاهلی صدمه بزنه بده

خب آخه همین امشب میگفت امیدوارم این حد از حساسیت باعث نشه رابطمون تموم شه خودت متوجه بشی

واقعا دست خودم نیست نمیتونم کنترلش کنم وقتی ازش دوری عین معتادا میشم 

درک می‌کنم من خودمم خیلی حساسم همش هم درحال بحث و دعوا بودم با فرد مورد علاقه‌ام

ولی واقعیت اینه ما باید یه راه واسه کنترل این حساسیت‌ها پیدا کنیم هم خودمونو خسته می‌کنه اذیت می‌کنه هم طرف مقابلمونو

شرایطشو داری با یه روانشناس باتجربه راجبش صحبت کن شاید بتونه کمکت کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
درک می‌کنم من خودمم خیلی حساسم همش هم درحال بحث و دعوا بودم با فرد مورد علاقه‌ام ولی واقعیت اینه ما ...

تو شهرمون روانشناس خوب نیست اصلا

شما چیکار کردی ک بهتر شدی

من بخاطرش هرچی دوست و رفیق داشتم پروندن با کسی بیرون نمیرم بعد این چیزارو میبینم واقعا خستم میکنه

دوران مجردی رو نباید کلا ببوسیم بزاریم کنار نباید هم کلا پلاس بشیم تو مجردی و متاهلی الانمون رو فراموش کنیم زن و شوهر یک حریم خصوصی هم دارند که باید بهم دیگه احترام بزارن در کنار اینکه صداقت دارند و چیزی رو پنهون نمیکنن 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
تو شهرمون روانشناس خوب نیست اصلا شما چیکار کردی ک بهتر شدی

عهه چه بد خب آنلاین شاید بشه نمیدونم

والا کار خاصی نکردم هنوز بهتر هم نشدم ولی خب سعی می‌کردم اونو درک کنم خودمو بذارم جاش

کارهای خوبش و توجه‌هاشو هم ببینم

من بخاطرش هرچی دوست و رفیق داشتم پروندن با کسی بیرون نمیرم بعد این چیزارو میبینم واقعا خستم میکنه

به نظرم اشتباه کردی اینقدر خودتو محدود کردی به یه نفر از همه لحاظ

انگار استقلالت رو از دست دادی

یعنی حق با اونه؟ 

تا حدودی اینطور فکر میکنم 

شما زن و شوهر هستید یعنی ما، نه من و تو

حالا یکبار اون اشتباه شاید بکنه یک بار هم شاید شما 

خیلی سخت نگیرید پیش میاد

چندوقته ازدواج کردید ؟

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز