2777
2789
عنوان

راهکار بدید

54 بازدید | 10 پست

دوباره تاپیک زدم آخه کسی جواب نداد🥲

من پارسال رفتم پیاده روی اربعین ..بهترین سفر عمرم بود..خیلی سختی داشت ولی قشنگ ورویایی بود..وقتی رسیدم بین الحرمین باورم نمیشد فقط گریه میکردم..

ولی به همسرم گفتم امسال نمیام چون خیلی شلوغه.‌

ولی هرکاری کردم دلم به موندن راضی نشد صحنه های پیاده روی از تلویزیون..مداحی ها ..

گفتم میام ..حالا هرکاری میکنم راضی نمیشه.. میگه اذیت میشی..میگم عزیز من پارسال خودم اومدم شرایط رو دیدم امسالم مشکلی ندارم‌‌..میگه نه هوا گرمه میگم پارسالم گرم بود..هرکاری میکنم قبول نمیکنه ..پارسال با کاروان رفتیم کلی خانم بودن امسال هم همون کاروان میگم منم یه خانم بین بقیه ..میگه نه اذیت میشی ..

اصلا این چندروز که راضی نمیشه دارم حرص میخورم ..نمیدونم چیکار کنم..

بهش میگم پارسال دیدی که سختم نبود.‌امسال وارد بین الحرمین نمیشم به خاطر شلوغی از دور سلام میدم..میگه نه سختی زیاد داره اذیت میشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاء الله حتما میری یادت بود چشمت به گنبد آقا افتاد یادم کن دعام کن الهی در پناه خدای امام حسین سال ...

خیلی دعام کن که برم..❤

اگه رفتم حتما کلی دعات میکنم به‌یادت هم یه مسیری رو پیاده میرم..❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

همسرم میدونم به فکرم.. ولی خودم دوست دارم برم..سختیش به جون میخرم ..امسال عجیب سرسخت شده..

خیلی دعام کن که برم..❤ اگه رفتم حتما کلی دعات میکنم به‌یادت هم یه مسیری رو پیاده میرم..❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ...

بهش همینها رو بگو ،بهش بگو اگه نیام تا زنده م حسرتش به دلم میمونه پس رو حرف و دعوت آقا نه نیار آقایی که طلبیده خودش هوامو داره ،الهی دورت بگردم به نیت رفتنت صلوات میفرستم 😘❤️

بهش همینها رو بگو ،بهش بگو اگه نیام تا زنده م حسرتش به دلم میمونه پس رو حرف و دعوت آقا نه نیار آقایی ...

وای عالی میگی...

اگه بازم یادت اومد اینجا برام بگو..خودم زود رنجم زود قهر میکنم یا گریم میگیره..

خدا نکنه عزیزدلم...من یه دور بیشتر دورت بگردم که اینقدر با محبتی❤❤❤❤❤

وای عالی میگی... اگه بازم یادت اومد اینجا برام بگو..خودم زود رنجم زود قهر میکنم یا گریم میگیره.. ...

خدااا نکنه 😘😘خبرم کن راضی شد یا نه فردا باهاش حرف بزن الهی به حق بی بی رقیه سلام الله علیها دلش نرم بشه 

خدااا نکنه 😘😘خبرم کن راضی شد یا نه فردا باهاش حرف بزن الهی به حق بی بی رقیه سلام الله علیها دلش نر ...

چشم گلم...❤

ببینم چی میشه...

ممنونم ازمحبتت..تواین‌روزا که دلم حسابی گرفته..وقتی میبینم یکی اینجوری دعام میکنه دلم میخواد بگیرم بغلت کنم سفت‌..

خیرببینی..الهی بهترینا سرراهت بیاد..💚💚💚