2789
عنوان

موهای وز

226 بازدید | 13 پست

بابام موهاش فره البته الان که ریخته 😂 داداشمم موهاش فره اما من این وسط موهام وزه مثل موهای یکی از عمه هامه البته موهای من خیلی پر حجمه دیگه کلافه شدم تو این گرما به سرم میزنه کوتا کوتا کنم اما بعد پف میکنه و ببشتر کلافه ام میکنه الانم زیاد بلند نیست متوسطه و خیلی ام خشکه هر کاری ام میکنم وضعیت ش بهتر نمیشه میخوام کراتینه کنم مامانم نمیزاره چون موهاش صافه صافه اصلا درک نمیکنه بعدم هزینه اش خیلی بالاست حاظر کوتا کنم اما صافم کنم بنظرتون چیکارکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روغن نارگیل بزن یکساعت قبل حموم،تو حموم ماسک مو بزن حتما بعد حمام هم ماسک مو بزن و روغن آرگان بعدم بباف همیشه

کراتین اصلا نکن اثرش که بره بدتر میشه ریزش هم میگیری

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋
فقط کراتین کن منم عین تو بودم دقیقا همه از دم موهاشون صاف و لخت ولی من فر و وز کراتین کن یه عمر راح ...

من پنج سال کراتین کردم و رسما کچل شدم تازه کراتین ارزون و بی کیفیته من هیبرید کردم که گرون تره حالا بدا به حال کراتین

والا من قبلا موهام در اثر استفاده زیاد از اتوی مو وز شده بود هرچی سرم مو و ماسک مو بود زدم افاقه نکرد آلوئه ورا خریدم ژلش رو یه ساعت قبل حموم میزدم به موهام بعد چند ماه شد عین ابریشم

من پنج سال کراتین کردم و رسما کچل شدم تازه کراتین ارزون و بی کیفیته من هیبرید کردم که گرون تره حالا ...

من کراتین کردم ولی جای خوب کراتین کردم چون واقعا خیلی مهمه

من یبار کراتین کردم موهامو کلا ریخت موهام رفتم یجا دیگه موهام ریزشش از قبلم کمتر شد حجمشم بیشتر شد و کمتر ریخت

موی صاف فر باشه چیه میگم موی فر لخت باشه 

😐عوارض خواب آلودگیه🤦🏻‍♀️ نتونستم درست بخونم. با حرفتون موافقم. ولی اون لحظه فکر کردم دارم یک چیز جدید یاد میگیرم. من میرم تو افق محو بشم خداحافظ