2777
2789
عنوان

کیست مچ دست

132 بازدید | 10 پست

سلام 

من تقریبا یسال بیشتره که مچ دستم درد میگیره کارزیادکنم باهاش 

دستمو ک خم میکنم برامدگی مچ دستم هست ولی حس میکنم کیستش عمیقه چون خیلی بیرون نمیزنه ولی مشخصه ک دایره بزرگیه 

کسی بوده همچین شرایطی ؟

خواهرم داشت بنظرم اقدام خاصی نکرد فقط ب دستش استراحت داد رفع شد

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.ninisite.com/discussion/topic/10084834/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%85&ved=2ahUKEwjgoZLn0-6AAxWQRvEDHWgjCQQQFnoECAoQAQ&usg=AOvVaw3wxw_nbsai8ZvEn1PN-Wri

هر چیزی با یه رویایی شروع میشه🕊🌿ملکه ای باش که تو تنهایی میجنگه!☆💕

بله من چند سال پیش داشتم رفتم دکتر قرص ویتامین دی و مچ بند برام نوشت گفت زیاد باهاش کارکن موقع کارکردن دردم می‌گرفت وحشتناک البته الآنم همینطوره تا باش کارنمیکنم درد میگیره هنوزم دارمش سعی میکنم چیز سنگین باش بلند نکنم

بله من چند سال پیش داشتم رفتم دکتر قرص ویتامین دی و مچ بند برام نوشت گفت زیاد باهاش کارکن موقع کارکر ...

شما دستتو خم میکنی خیلی میزنه بیرون؟من یه برامدگی کمه ولی ازبالا نگاش کنم دایره بزرگیه تقریبا اندازه یه گردو متوسط عرضشه

شما دستتو خم میکنی خیلی میزنه بیرون؟من یه برامدگی کمه ولی ازبالا نگاش کنم دایره بزرگیه تقریبا اندازه ...

قبلا وقتی خم میکردم خیلی مشخص بود ولی الان خداروشکر زیاد مشخص نی کسی نمیفهمه