2777
2789

کلا جریانش چیه این کارت😐😐😐😐😐

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا ۱۰ نفر میتونی معرفی کنی واسه هر نفر ۳۰ت من میده

بعد گردش حسابت بالا باشه میانگینش ماهی ۳و نیم 

۳ ماه اینجوری باشه ماه چهارم بدون ضامن اینا تا ده تومنم وام میده

من واسه کارتش گرفتم خیلی خوشگله😁

ولی کلا با برنامش راحت نیستم زیاد کار نمیکنم

تا ۱۰ نفر میتونی معرفی کنی واسه هر نفر ۳۰ت من میده بعد گردش حسابت بالا باشه میانگینش ماهی ۳و نیم&nb ...

💚

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

تحت نظارت بانکه سامانه 

وام میده بعد سه ماه به شرطی که تو حسابت ۳ میلیون یا بیشتر باشه و توی این سه ماه از ۳ تومن پایینتر نیاد

مبلغ وامشم ۱۰ میلیونه 

فکنم قسطاش ۶ ماهه باشه.

کد معرف هم به ۱۰ نفر اگ بدی تا ثبت نام کنن به ازای هر نفر ۳۰ هزارتومن برات میاد

۱۰ نفر تکمیل شن میشه ۳۰۰ هزارتومن با ی کارت مشکی که خودشون میفرستن

تحت نظارت بانکه سامانه  وام میده بعد سه ماه به شرطی که تو حسابت ۳ میلیون یا بیشتر باشه و توی ا ...

❤️

2790
2778
2791
2779
2792