2777
2789
عنوان

بچه ها دخترم من ۹ ماهش اما نمیایسته

134 بازدید | 19 پست

البته ما تو خونمون میز یا مبل نداریم که بایسته و همچنین چهاردست و پاهم نمیده

حالتش رو میگیره اما نمیره

چه کنم

چه جوری تمرین کنم

یا لازم نیست و خودش انجام میده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم نزدیک یکسالگی راه افتاد سخت نگیر ببرش پارک بچه هارو ببینه من اینکارو کردم دخترم سریع راه افتاد

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
چیکارامیکنه دندون دراورده

دندون در نیورده. از پنج و نیم ماهگی چاردست و راه میرفت الان با کمک میایسته و دستشو چند ثانیه رها میکنه البته اینا نسبیه بچه تا بچه فرق داره. دست تکون میده .دست میزنهوچندتا کلمه ام میگه مثلا بابا بده نه کیه چیه

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن

[QUOTE=306733931]بچه منم ۹ ماهه هست[/QUOTE

ببه سینه بزارش رو زمین پاهاش جمع کن تو شکمش ی عروسک یا یه چیز خوشگل هم چند قدم جلوتر بزار خودت برو پشتش تشویقش کن بره جلو خودتم با دست پاهاش جمع کن و هلش بده جلو کمکش بده بهد  چند روز خودش انقد تند سینه خیز میره 

بزار دستش بگیره ب مبل و میز تا بلند بشع بره

[QUOTE=306733931]بچه منم ۹ ماهه هست[/QUOTE ببه سینه بزارش رو زمین پاهاش جمع کن تو شکمش ی عروسک یا ی ...

ن من بچم چاردست و پا میره میایسته بچه اسی راه نیفتاده گلم

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن
دخترمنو نه ماهشه چهاردست و پانمیره دندونم دردنیاورده

چهار دست و پا اشکال نداره اما باید دندون را دیگه حداقل دوتا جلویی در می‌آورد اونم تیز تیز که وقتی شیر می‌خورد گاز بگیره دهنت سرویس بشع😂😂😂

دخترم نزدیک یکسالگی راه افتاد سخت نگیر ببرش پارک بچه هارو ببینه من اینکارو کردم دخترم سریع راه افتاد

وای من اینکارو کردم بیچاره شدم چهار دست و پا همه جا دنبال بچه ها میرفت 

همتای مامانم بودم❤

دخترونه نه ماهشه چهاردست و پانمیره دندونم دردنیاورده

هنوز وقت داره ولی دکتر فوق تخصص ببر که داروی کمکی بده

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت