و برنج عوض میکنم مشکل دارم. دم نمیکشه مجبور میشم ده بار آب بریزم آخرشم شفته میشه😡😡
چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه! کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
برنج فقط برنج کلات و تماااام! انگار از بهشت اومده😭😭
ایرانیه؟ من پاکستانی استفاده میکنم
چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه! کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
خب یه مدل برنج بگیر همیشه هر وقت تموم شد از همون بگیر دوباره
شوهرم همینو میگه ولی خب میشه آدم نتونه یه برنج درست کنه شاید مجبور بشم جایی دیگه یه غذا بزارم .
ای خدا دارم از آشپزی متنفر میشم
من پاکستانی همیشه دانه بلند طبیعت میگیرم خیلی خوبه
اینبار طبیعت صورتی گرفتم خیر سرم🤦♀️
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟