2777
2789

مکه ماتریکسه😂😂

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از کجا فهمیدی هک شدی؟همون لحظه ک فهمیدی باید گوشیو خاموش میکردی کلا

خیلی وقته این کارو کرده ولی من نمی دونم چطوری باید از هک کردنش جلوگیری کنم همه چیرو هک کرده تلگرام ، اینستا، بله ،...نمیدونم چیکار کنم تازگیا فهمیدم کل گوشی رو هک کرده🤦‍♀️🤦‍♀️

من کلا بهمیشه با دختر عمو چت میکنیم یه چیزایی درباره‌ی فامیلامون گفتم بعد اینکه اون طرفو دیدم فهمیدم ...

واا این که دلیل بر هک شدن نمیشه 

شاید دختر عموت چیزی بش گفته

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

خیلی وقته این کارو کرده ولی من نمی دونم چطوری باید از هک کردنش جلوگیری کنم همه چیرو هک کرده تلگرام ، ...

اگ کسی هکت کنه عزیزم...شارژت اینترنتت سریع خالی میشه باتری همینطور..برنامه هایی تو گوشیت نصب میشه ک خودت نصب نکردی...برو تو تلگرام مثلا قسمت حریم خصوصی نشست های فعال رو بزن اگ بجز گوشی خودت کسی توش بود هک کرده

واا این که دلیل بر هک شدن نمیشه  شاید دختر عموت چیزی بش گفته

نه مطمئنم چون تقریبا دو هفته بود همش رمز ورود برام میومد برای تلگرام و اینستا بعد اعصابم خورد شد بهش پیام دادم باهاش خیلی تند برخورد کردم دیگه رمز نمی یاد ولی وقتی میرم تو حریم شخصی تلگرام میزنه یکی اومده تو حسابم

اگ کسی هکت کنه عزیزم...شارژت اینترنتت سریع خالی میشه باتری همینطور..برنامه هایی تو گوشیت نصب میشه ک ...

بله تو حریم شخصی تگرام رفته بودم هست یکی اومده تازه ساعت ورودش زده و دیروز تعجب کرده بودم چرا انقدر زود شارژ گوشیم تموم شده بعد الان رفتم همین موضوع رو تو گوگل زدم مطمئن شدم که کلا هک کرده چیکار کنم

بله تو حریم شخصی تگرام رفته بودم هست یکی اومده تازه ساعت ورودش زده و دیروز تعجب کرده بودم چرا انقدر ...

بزن گوگل.‌‌‌...باید یارو رو از حسابهات خارج کنی‌...بنظرم برو گوشی فروشی بخاد ک برات رفع هک کنن خود آدم نمیتونه.یا از حسابهات خارج شو دلیت اکانت بزن