2789

ادمها از زیاد شدن عشق ینفر به خودشون میترسن 

نباید بفهمه 

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

سریعا دستگاه خود .. کن میزنه به برق 

و تا جایی که میتونه میتازونه

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به پسره داره ولی اکه پسر باشه استفاده جنسی و عشق و حال و سواستفاده میکنه ولی اگر یه مرد باشه اگه دوست نداشته کات میکنه اونم بدون توهین و در کمال احترام. ولی اگه خوشش بیاد میاد جلو

مرد بودن به سن نیس میدونی چی میگم

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم
متوجه نشدم ینی خوشحال میشه؟

خوشحال یا ناراحت شدنو نمیدونم 

ولی خودشو میگیره و اذیت میکنه 

طبق تجربه

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
چرا واقعا خوششون نمیاد یکی همه جوره قبولش کنه؟

چون خودشونو لایق اون مقدار دوست داشتن نمیبینن 

و اگر کسی حجم خیلی زیادی بخوادشون، میگن این ادم سقف آرزوهاش کوتاهه و به افق نگاه من نمیخوره، برای همین ول میکنن و میرن 

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

از من فهمید اومد پیشنهاد یه رابطه ای داد که تهش جدایی و سو استفادس  خودشم انقدر بالا گرفت که پ ...

چه بد حیف نمیتون بگم میترسم از ن شنیدن.. کلا دیدنی یجوری میشم انگار رو فضام

چه بد حیف نمیتون بگم میترسم از ن شنیدن.. کلا دیدنی یجوری میشم انگار رو فضام

تازه من خودم نگفتم دوستم بدون اینکه من بفهمم رفته بود گفته بود 😢

حتی الانم بعد ۶ ماه دارم گریه میکنم 

تازه من خودم نگفتم دوستم بدون اینکه من بفهمم رفته بود گفته بود 😢 حتی الانم بعد ۶ ماه دارم گریه میک ...

منم واقعا نمیتونم تحمل کنم وابستش شدم سرهیچی..

دیدنی اونو گریم میگیره 

دوسش دارم من.من نمیدونم حسش رو واقعیتش ۵۰ ۵۰ ام