2777
2789
عنوان

بیبی چک منفیییییییی

79 بازدید | 13 پست

دیگه واقعا خسته شدم آخه چرا ما تنبلی تخمدانیا باید انقد عذاب بکشیم دیگ روم نمیشه به شوهرم بگم باز منفی

آخرین تاپیکی ک زدم گفتم میخوام درمانو دوباره شروع کنم پیش یه دکتر جدید تا وقتی باردار نشدم تاپیک نمیزنم

اما واقعا امروز دلم پره هیچ کسو ندارم ک بگم چقدر غصه میخورم با هربار منفی شدن

این سه ماه تغذیمو رعایت کردم ورزش کردم ماساژ روغن دادم و....دارو هم مصرف کردم رفتم سونو گف تنبلیت تکوووون نخورده😓 بعدشم گفتم بذار بعد قرصای جلوگیری قبل اینکه دکتر بهم داروی محرک تخمک بده اقدام کنم

درد تخمک گذاری داشتم کیتمم مثبت شد اما خبری از بارداری نیییسس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چند وقته اقدامی فولیکولات با دارو به چند میرسن؟ شوهرت مشکلی نداره؟ خودت عفونت نداری؟

شوهرم هیچ مشکلی نداره

ن فقط تنبلی تخمدان دارم فولیکولام رشد نمیکنن این ماه فقط کیت تخمک گذاری گذاشتم مثبت شد اما باز باردار نشدم ۷ماهه تحت درمانم ..یکسال اقدام

ببین سه چهار ماه باید مرتب ورزش بکنی حتما آمادگی جسمانی کار بکن برو باشگاه با مربی رژیم بگیر که وز ...

باشگاه میرفتم بدنسازی گفتن بدن سازی خوب نیست دیگه توی خونه ایروبیک و یوگا کار میکنم 

عزیزم کسی که تنبلی داره تخمکاش یه مقدار ضعیفه

برای تقویت تخمک حتما باید مکمل بخوری

اینو طبق تجربه خودم بهت میگم

مکمل های امگا۳ و اینو فولیک و از همه مهمتر کیوتن ۱۰۰و رویال ژلی رو تهیه کن در کنار داروهات مصرف کن نتیجشو میبینی 

شوهرم هیچ مشکلی نداره ن فقط تنبلی تخمدان دارم فولیکولام رشد نمیکنن این ماه فقط کیت تخمک گذاری گذاشت ...

خب عزیزم فولیکولات به چند میرسن این مهمه

توی این مدت روز ۱۲ سونوگرافی نرفتی؟

منم کیت مدتی که بدون دارو بودم میزد آزاد شده 

ولی ظاهرا نشده بوده

خب عزیزم فولیکولات به چند میرسن این مهمه توی این مدت روز ۱۲ سونوگرافی نرفتی؟ منم کیت مدتی که بدون ...

نه اولا ک نمیدونستم بدشم دارو جلوگیری خوردم این ماه فقط کیت گذاشتم این ماه باید قرص تحریک تخمک گذاری بخورم فردا دارم میرم دکتر ببینم چی میده بهم

نه اولا ک نمیدونستم بدشم دارو جلوگیری خوردم این ماه فقط کیت گذاشتم این ماه باید قرص تحریک تخمک گذاری ...

درست میگی عزیزم‌

مکمل هایی که گفتم مخصوصا ۲تا اخریو حتما مصرف کن

ان شاءالله خیلی زود جواب میگیری

نگران نباش

درست میگی عزیزم‌ مکمل هایی که گفتم مخصوصا ۲تا اخریو حتما مصرف کن ان شاءالله خیلی زود جواب میگیری ...

دکتر بهم مکمل اکتی داده مولتی ویتامین همه اینایی ک گفتید داخلش داره