2777
2789
عنوان

وسایل پیش ۱

236 بازدید | 27 پست

سلام مادرهای عزیز.میخوام دخترمو بنویسم پیش ۱ خواستم ببینم وسایل مورد نیازش در حد پیش ۲هست؟؟اونا خخخیلی زیادن و اگه قرار باش ۲هم باز همین‌رو ببره فرقشون چیه پیش ها؟

پیش ۱و۲ چیه دیگه یه پیش دبستانی مگه نداریم ؟ مهد کودکم که خب اجباری نیس

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ما برا مهد سال پيش ليست داده بودن به فروشگاه رفتيم خريديم 

شد حدود پونصد ششصد برا ترم زمستان و تابستان ديگه پس نميدن به طبع استفاده هم ميشن 

امسالم ليست ميدن خبر ندارم راستش ميره پيش يك

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم سه سالشه مهد ثبت نام کردم

یک لیست بلندبالا دادن

برای همشون همینه

باید بخری دیگه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
همین پیس دبستانی قدیما شده ۲ سال قبلشم کردن ۱ به ایم بهانه کلی پول جمع کنن دیگه بجه رو نمیشه مهد هم ...

یعنی نمیشه فقط یه سال فرستاد؟

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ما برا مهد سال پيش ليست داده بودن به فروشگاه رفتيم خريديم  شد حدود پونصد ششصد برا ترم زمستان و ...

لیستی که برای مهد دخترم دادن حدود دو‌تومن شد 

ولی گفتن رو تک تکش اسم نوشتم

گفتن پایان سال هرچقدرش بمونه بهتون تحویل میدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
لیستی که برای مهد دخترم دادن حدود دو‌تومن شد  ولی گفتن رو تک تکش اسم نوشتم گفتن پایان سال هرچ ...

دختر منم امسال پیش میره اما فعلا چیزی نگفتن بگیر 

میشه بگی چه چیزیایی باید بگیریم 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

یعنی همون ۲ بره کافیه؟؟۱خخلی مهمه؟

اره همون دو بره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر منم امسال پیش میره اما فعلا چیزی نگفتن بگیر  میشه بگی چه چیزیایی باید بگیریم

دختر منم سال گذشته رفت پیش ۱

خمیربازی

رنگ انگشتی کاغذرنگی دفترنقاشی مداد رنگی چسب ماتیکی  گفتن باید داشته باشه