2821
2789
عنوان

وسایل پیش ۱

243 بازدید | 27 پست

سلام مادرهای عزیز.میخوام دخترمو بنویسم پیش ۱ خواستم ببینم وسایل مورد نیازش در حد پیش ۲هست؟؟اونا خخخیلی زیادن و اگه قرار باش ۲هم باز همین‌رو ببره فرقشون چیه پیش ها؟

پیش ۱و۲ چیه دیگه یه پیش دبستانی مگه نداریم ؟ مهد کودکم که خب اجباری نیس

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ما برا مهد سال پيش ليست داده بودن به فروشگاه رفتيم خريديم 

شد حدود پونصد ششصد برا ترم زمستان و تابستان ديگه پس نميدن به طبع استفاده هم ميشن 

امسالم ليست ميدن خبر ندارم راستش ميره پيش يك

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دخترم سه سالشه مهد ثبت نام کردم

یک لیست بلندبالا دادن

برای همشون همینه

باید بخری دیگه

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
همین پیس دبستانی قدیما شده ۲ سال قبلشم کردن ۱ به ایم بهانه کلی پول جمع کنن دیگه بجه رو نمیشه مهد هم ...

یعنی نمیشه فقط یه سال فرستاد؟

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ما برا مهد سال پيش ليست داده بودن به فروشگاه رفتيم خريديم  شد حدود پونصد ششصد برا ترم زمستان و ...

لیستی که برای مهد دخترم دادن حدود دو‌تومن شد 

ولی گفتن رو تک تکش اسم نوشتم

گفتن پایان سال هرچقدرش بمونه بهتون تحویل میدیم

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
لیستی که برای مهد دخترم دادن حدود دو‌تومن شد  ولی گفتن رو تک تکش اسم نوشتم گفتن پایان سال هرچ ...

دختر منم امسال پیش میره اما فعلا چیزی نگفتن بگیر 

میشه بگی چه چیزیایی باید بگیریم 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

دختر منم امسال پیش میره اما فعلا چیزی نگفتن بگیر  میشه بگی چه چیزیایی باید بگیریم

دختر منم سال گذشته رفت پیش ۱

خمیربازی

رنگ انگشتی کاغذرنگی دفترنقاشی مداد رنگی چسب ماتیکی  گفتن باید داشته باشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز