xasd مدیر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 6555 عنوان نی نی یار | مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 23 پست سلام چرا از صبح پیام های خصوصی باز نمیشه واسم دارم دیونه میشم @نی_نی_یار_پنج @نی_نی_یار_شب @ازسارابپرس روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟ 1402/05/30 | 19:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
xasd مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 6555 کاشتاپیکتو بازمیکردی تا بهت میگفتم عشقای واقعی بهم نمیرسن 😔 عشقی ک بعد سالها فراموش نکردیم ی چی ... عشق اگ واقعی باشه هیچی مانعش نی شک نکن روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
دیبااسابق عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 16271 عشق اگ واقعی باشه هیچی مانعش نی شک نکن بی پولی چیاختلاف طبقاتی چیمن ۷ سال باهاش دوست بودم انقد الماس کرد وانمود میکردم دوسش ندارم تا بره چون پول نداشتم جهیزیه بخرم چدن بابام بخاطر تحصیلات کمش منو نمیداد بهش بازم بگم ؟
xasd مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 6555 بی پولی چی اختلاف طبقاتی چی من ۷ سال باهاش دوست بودم انقد الماس کرد وانمود میکردم دوسش ندارم تا بر ... بخدا توکل کن من از تو بدترم ما هم 6 ساله باهمیم تنها امیدم خودشو خدامه روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
دیبااسابق عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 16271 بخدا توکل کن من از تو بدترم ما هم 6 ساله باهمیم تنها امیدم خودشو خدامه دیگه مهم نیسخیلی سال گذشته از ۱۶ تا ۲۳ دوست بودیم الان ۴۲ سالمهبرای هیچکدوممون فراموش نشد پس واقعی بود و نرسیدن دلیلش این نبود ک همو نخواستیماین حرفت دلمو شکوند
xasd مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 6555 دیگه مهم نیس خیلی سال گذشته از ۱۶ تا ۲۳ دوست بودیم الان ۴۲ سالمه برای هیچکدوممون فراموش نشد پس واق ... من نخاستم ناراحت شی من بخدا امید دارم بهش اعتماد کردم میدونم ک بهش میرسم روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
دیبااسابق عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 16271 من نخاستم ناراحت شی من بخدا امید دارم بهش اعتماد کردم میدونم ک بهش میرسم حرف سنگینیهاگه ی روز بهش نرسی هرجا این حرفو بشنوی تنت می لرزه
xasd مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 6555 حرف سنگینیه اگه ی روز بهش نرسی هرجا این حرفو بشنوی تنت می لرزه ب امید خدا میرسم روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
xasd مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 6555 انشالله خوشبخت بشی ممنون گل روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟