2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از خانواده زندگی تو این خونه شوهری ک اصلا حواسش بهم نیست و فقط دوسداره همیشه تو خونه باشم ، عشق ده سالم برام قفس ساخت قفس دوشداشتنی من😔 

همیشه فرق میزاره هرچی برا من عیبه مامانش نمیزاره ولی برا دخترا خودش آزاده دوسدارم شوهرمو ولی مامانش زندگیمو جهنم کرده

و خدایی که بشدت کافیست
دور از خانواده زندگی تو این خونه شوهری ک اصلا حواسش بهم نیست و فقط دوسداره همیشه تو خونه باشم ، عشق ...

امااان از این دخالتا

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
امااان از این دخالتا

خیلی دلم گرفته قرار بود بریم باشگاه با خواهر شوهرم بعد شوهرم ک صدرصد راضی بود برم اصلا برنامشچ من چیدم ولی چون 8ماهه برادر شوهرم فوت شده مادرشوهرم گفت فعلا زشته تا قبل سال هوووف امروز فهمیدم خواهر شوهرم قایمکی رفته و مادرشوهرمم کلی حمایتش کرد خیلی بهم ریختم

و خدایی که بشدت کافیست
خیلی دلم گرفته قرار بود بریم باشگاه با خواهر شوهرم بعد شوهرم ک صدرصد راضی بود برم اصلا برنامشچ من چی ...

عزیزم اونی که رفته با این کارا برنمیگرده خیلی خوبه ادم احترام بزاره ولی درحال حاضر تو زنده بیشتر احتیاج داری بری تا اون 

کاریم به بقیه نگیر خودت مستقل باش برو

عزیزم اونی که رفته با این کارا برنمیگرده خیلی خوبه ادم احترام بزاره ولی درحال حاضر تو زنده بیشتر احت ...

نمیزارن همه چی برا من عیبه همه چی برا من بده خستم کردن 

و خدایی که بشدت کافیست
نمیزارن همه چی برا من عیبه همه چی برا من بده خستم کردن  

قربونت برم خودت برو باشگاه به کسی هم وابسته نباش بیخیال بقیه مستقل باش

احترامشون واجبه و نگهدار اما مستقل باش

قربونت برم خودت برو باشگاه به کسی هم وابسته نباش بیخیال بقیه مستقل باش احترامشون واجبه و نگهدار اما ...

نمیزارن فدات شوهرمو اینقد پر کردن ک اسم باشگاه بیارم دعوا میشه شدید ولی اونکه رفت ی کیلو هم تو ده روز کم نکرد من تو 3روز با رژیم و ورزش 3کیلو کم کردم خدا ب ذات آدم نگاه می‌کنه 

و خدایی که بشدت کافیست