2821
2789
عنوان

دختر غرغرو🤯😭😭

270 بازدید | 21 پست

دخترم ۸سالشه دائم غر میزنه گریه میکنه،از صبح تاشب میگه بیا بامن بازی کن دیروز بردمش خانه کودک کلی بازی کرد صبحشم خودم باهاش بازی کردم بازاومدیم خونه میگه بیا بازی.گفتم یکم درساشو باهاش کار کنم مدرسه باز بشه همه رو فراموش کرده ولی انقدر غر میزنه که خستم سرم درد میکنه گشنمه و....خیلی رو اعصابه سعی میکنم عصبانی نشم ولی دیگه تحملم تموم شده .دوران مدرسه هم انقدر حرص میده تا دوخط مشق بنویسه 😫کسی همچین موردی دیده چاره چیه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا حالا نشنیده بودم کلاس زبان نمیره یعنی کسایی که زبان میرن غرغرو میشن؟!

نه بابا😂 منظورم اینه شخصیت شو تغییر میده تا یه حدودی و به نظرم از همین سن کم بنویسش خیییلللییی بهش نیاز داره انگلیسی یه زبان بین المللیه همه بلدن 

دخترت چندسالشه من جایی خوندم باهاش بازی کنی ووکی میشه ولی نشد

رفته تو 8 سالگی. قبلا کوچیک تر بود خیلی باهاش کار میکردم. بازی. کاردستی. الان دیگ نمیتونم. خودش می‌خوابه هر وقت دلش بخواد باید من محیای بازی کردن باشم باهاش... تو بازی هم دلش میخواد حرف خودش باشه. یا میزنه داد و فریاد.. من میگم نشانه بلوغ زود رس

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز