2777
2789
عنوان

مطمئنم خواب نبود 😭😭😭

199 بازدید | 11 پست

دوستان من اصلا آدم معتقدی نیستم همین دو روز پیش داشتم با چن نفر بحث میکردم که به خدا ایمان دارم ولی بقیه چیزارو نه خلاصه خواستم بگم همچین چیزی تو ذهنم نبود ‌‌‌‌‌...

امرور صب شوهرم رفت سرکار منم یکم با گوشیم ور رفتم بعد دیدم خوابم میاد خوابیدم قبلا چند بار فلج خواب رو تجربه کردم دیدم باز اونجوری شدم‌‌ 

‌‌ 

‌فک کنم حدود ده دیقه ای بود هر چی میخواستم خودمو تکون بدم نمیتونستم احساس میکردم اطرافم پر از موجوداتیه که بهم نگا میکنن رو دیوار هم یه چیزای عجیب مثل صورت دیدم بعد ترسیدم چشامو بستم ناخودآگاه شروع کردم به آیةالکرسی خوندن تو ذهنم 

بعد یه دفعه دیدم چن نفر ایستادن یکیشون گفت تو به هیچی اعتقاد نداری ولی ما اومدیم که کمکت کنیم نمیدونم گفت زینبم یا از طرف زینب اومدیم ولی مطمئنم این اسمو شیندم ،  اینو گفت و رفتن بعد یه دفعه چشامو باز و بسته کردم اومدم بخودم پاشدم نیم ساعت تو فکر بودم که اینا چی بودن من دیدم 😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی چه نشونه ای میتونه باشه 

ببین به نظرم اینکه گفتی فقط خدارو قبول داری و به بقیه چیزا اعتقاد نداری باعث شده همچین چیزیو ببینی. چون اونا واقعا وجود دارن و هزار ساله که مردم کلی حاجت میگیرن و کلی مریض و شفا میدن ، پس اینکه وجودشونو انکار کردی میتونه دلخور و ناراحتشون کرده باشه، حتی آدم به عنوان یه داستان هم زندگی اونا رو ببینه ، میبینه که واقعا آدمای خوبی بودن و صبر و … البته نظر منه بازم با یک آدم معبتر راجب تعبیرش صحبت کن

منظورم دین و مذهب بود

خب منظور اونا این بوده که چطور به دین و مذهب اعتقاد نداری ولی آیت الکرسی میخونی و انتظار کمک داری

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
خب منظور اونا این بوده که چطور به دین و مذهب اعتقاد نداری ولی آیت الکرسی میخونی و انتظار کمک داری

شاید 

ولی اونا بیشتر از اینکه منظورشون این باشه  که چرا انتظار کمک داری انگار برا کمک اومده بودن 

شاید  ولی اونا بیشتر از اینکه منظورشون این باشه  که چرا انتظار کمک داری انگار برا کمک اوم ...

خب اونکه معلومه اگه ایت الکرسی نمیخوندید که نمیومدن

من خودم پیرو هیچ دینی نیستم ولی همشونا قبول دارم

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید