2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تجربه داشتین؟چطوریه؟

من که خودم تجدید نشدم هیچوقت...ولی خوب ریاضی دهم انسانی بیشتر آمار و احتماله...

باید خیلی خوب تمرین بکنه و درسشو بخونه...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

فقط عزیزم من ی سوال دارم...
منم ب خواهر کوچیکتر دارم که ۱۵ سالشه و امسال تازه قراره بره دهم... خیلیا گفتن که انسانی خوبه واسه اش... چون به هنر و هنرستان و اینا علاقه نداره...
میخواستم بدونم رشته انسانی که خواهرت میره خوبه یا ن؟...

عربیش سخته؟...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
فقط عزیزم من ی سوال دارم... منم ب خواهر کوچیکتر دارم که ۱۵ سالشه و امسال تازه قراره بره دهم... خیلیا ...

عزیزم من خواهرم دبیرستان فرهنگ میره که خیلیییی سخت گیرن و امتحان ورودی ذاشت و....

و واقعا سخت میگیرن

واقعا مدرسه های عادی شاید بهتر باشه 

من پیشنهادم اینه اگه هنر دوست ندارن سعی کن سال اول و یه مدرسه نرمال و عادی که سخت گیر نباشن تو رشته انسانی پیدا کنید بزارین ببینید دوست داره یا نه

اینجوری نه بهش فشار میاد نه تحمیل میشه بهش

در نهایت اگه دوست نداشت میتونه رشته اش و برای کنکور یا سال یازده عوض کنه

عزیزم من خواهرم دبیرستان فرهنگ میره که خیلیییی سخت گیرن و امتحان ورودی ذاشت و.... و واقعا سخت میگیر ...

آهان آره میدونم عزیزم ...

اصفهانین شما؟...

فرهنگ خیلی سخت گیرع کلا...

آهان...

مرسی ازت عزیزم...

فقط عزیزم من ی سوال دارم... منم ب خواهر کوچیکتر دارم که ۱۵ سالشه و امسال تازه قراره بره دهم... خیلیا ...

رشته انسانی به نسبت از علوم تجربی و ریاضی فیزیک اسونتر

ولی بره مدرسه عادی

چون سخت نمی گیرن و راحت نمره میزدن

رشته انسانی به نسبت از علوم تجربی و ریاضی فیزیک اسونتر ولی بره مدرسه عادی چون سخت نمی گیرن و راحت ...

آهان پس یعنی بهتره براش؟...

آهان پس یعنی بهتره براش؟...

اره بابا بچه هایی که انسانی خوندن خیلی بچه های با درک و عاقلی می شن واقعا اینم تجربه کردم بچه هایی که انسانی خوندن درک درستی از زندگی دارن کمال گرا و مغرور نمی شن

می تونن دانشگاه هم روانشناسی و مشاوره و ادبیات فارسی و عربی و فرهنگیان بخونن

اره بابا بچه هایی که انسانی خوندن خیلی بچه های با درک و عاقلی می شن واقعا اینم تجربه کردم بچه هایی ک ...

عه پس چه خوب...

اگه میتونی بیا آخرین تایپیکمو و ببین و نظرتو بگو...