2821
2789
عنوان

خدایا شکرت

126 بازدید | 13 پست

اینحا خیلی دردودل کردم از پارسال حیلی خیلی داریم بد میاریم روزهای سختی داشتیم و داریم 

یهو از عرش افتادیم فرش البته اینم بگم از اصل نیفتادیم خداروشکر 

خیلی جدی دنبال کار بودم و نمیشد که نمیشد هر دم از این باغ هم مشکل جدیدی می‌رسید 

تا امروز به خدا گفتم خدایا توروخدا یه کارخوب برام حور کن دیگه نمیرسونم 

همینجوری اتفاقی یه سرچ زدم تو نت و همینجوری الکی چند جا آگهی استخدام بود زنگ زدم و نشد آخری مال دو هفته پیش بود رد شدم ولی دوباره برگشتم زدم 

همونجا پشت تلفن سوابق کاریم شنید کفت بیا آدرس رو پرسیدم دیدم دوره گفتم نمیام گفت نه بیا و هزینه رفت و آمد رو پرداخت میکنیم

رفتم برای مصاحبه آدم های خوبی بودن و گفت استخدام شروع به کار

بچه ها خیلی وقته از محیط کاری و درسی دور بودم دعا کنید خنگ بازی درنیارم و پشیمون نشن بگن برو به سلامت که بدجوری نیاز دارم 

خیلیم شرمنده خدا شدم که یه جورایی ناامید شده بودم ولی باز دستمو گرفت خدایا واقعا شکرت 

تو که یه کار توپ برام جور کردی خواهشا دوباره هوامو داشته باش بتونم عالی باشم از دستش ندم مرسی مرسی 😘😘😘😘😘

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای جان مبارکت باشه عزیزم..دعا کن منم به حاجتم برسم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چه خوب که کار خوب پیدا کردی ان شاءالله موفق باشی و بتونی پیشرفت کنی، منم خیلی وقته دنبال کارم و هیچوقت پیدا نکردم و دیگه کلا قیدشو زدم،،،

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
چه کاری گلم

طراح صنعتی

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
چه خوب که کار خوب پیدا کردی ان شاءالله موفق باشی و بتونی پیشرفت کنی، منم خیلی وقته دنبال کارم و هیچو ...

من از زمستون پارسال دنبالشم الان قسمت شد دعا کن رفتم سرکار گند نزنم مبادا بهم بگن نیا

ای جان مبارکت باشه عزیزم..دعا کن منم به حاجتم برسم

انشاله توکل کن به خدا خودش همچین برات جور کنه از جایی که فکرشم نمیکنی 

واااای افرین چقدرررر خوب  انشا الله موفق باشی  منم مثل خودت خیلی دنبال کارم برای منم ...

انشاله یه کار خوب با درآمد عالی زودی پیدا کنی 

منم دعا کن  تو کارم  انقدر خوب باشم و از پس همه کارها بربیام 

الهی امین خدا همراهمه گلی

مممنونم عزیزدلم انشاله بهترینا نصیبت بشه

من از زمستون پارسال دنبالشم الان قسمت شد دعا کن رفتم سرکار گند نزنم مبادا بهم بگن نیا

خدا کمکت کنه بتونی بهترین باشی

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
خدا کمکت کنه بتونی بهترین باشی

مرسی قشنگم

تولد دخترم هم هست بدونم تو کارم موندنی شدم دستم بازه براش یه تولد با کیک و کادو بگیرم البته خودمون سه تایی شاید با مامانمینا