2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

74 بازدید | 6 پست

بچه ها اگه اولویت اولم فرهنگیان شهر خودم باشه بعد ازاد پیرا بزنم و بعدش فرهنگیان شهرستان اگه تو مصاحبه رد بشم این ازاد پیرا بررسی میشه یا فقط رشته های بعد فرهنگیان شهرستان رو بررسی میکنن؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این مشاوره به کارت میاد برای انتخاب رشته و برنامه ریزی

چون سابقه کارش خیلی بالاست و دلسوزه

کار دانش اموز به زیر دست نمیده

همه رو‌خودش انجام میده

نیست مثلش بنظرم

شماره و‌پیجش

ایسنتا

Konkoricity 

09305603824

[QUOTE=306691140]بفرمایید سوالتون[/QUOTE اگه اولویت اولم فرهنگیان شهر خودم باشه بعد ازاد پیرا بزنم و بعدش فرهنگیان شهرستان اگه تو مصاحبه رد بشم این ازاد پیرا بررسی میشه یا فقط رشته های بعد فرهنگیان شهرستان رو بررسی میکنن؟؟

سلام اولن تو ازاد رو با فرهنیگان چرا باید بخوای عوض کنی به نظرم اول اولویت هاتو بزار فرهنگیان در صورتی ک میتونی محل خدمتتو بعدا با بقیه عوض کنی یا برات عوض کنن کلا موقتیه اما خب طبق سوالی ک پرسیدی اینطوریه که هر اولویت که بزنی بررسی میشه اگه همون قبول بشی دیه بعدی نمیره مثلا اگه فرهنگیان رو قبول نشدی اولویت اول رف رو پیرا قبول شدی دیگه نمیره رو فرهنگیانی که بعدش زدی من خودم کارون بودم اما بابام گف اون مسئولش اشناس شاید تونستم بیام تو شهر🥲 هیچی راجع کارون نمیدونم البته فقط چن نفر گفتن خوب نیس همین حالا ترازت در حد قبولی هس؟ 

🙃🙃🌱