2777
2789
عنوان

کسی میتونه کمک کنه

47 بازدید | 4 پست

من خیلی وقته فارغ التحصیل شدم و معدل نهایی دیپلمم ۱۸٫۲۱ هستش 

میخواستم ببینم چجوریه معدلم خوبه بده 

چون خبر بچه های الان رو ندارم و مثل اینکه تاثیر معدل تو کنکور امسال خیلی زیاده 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

تراز معدلت چقدر بود؟اگه رشته ی تاپ بخوای بیشتر باشه معدلت بهتره

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
تراز معدلت چقدر بود؟اگه رشته ی تاپ بخوای بیشتر باشه معدلت بهتره

نمیدونم بخدا چند ساله فارغالتحصیل شدم 

البته رشته تاپ میخوام 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بخدا چند ساله فارغالتحصیل شدم  البته رشته تاپ میخوام

من شنیدم امسال هر نمره تراز مختلف داشت به نسبت سختی مثلاً نمره ۱۸دینی امسال که سخت بود به ۱۹مثلا سال ۹۹ترازش بالاتر بود ی همچین چیزی شنیدم واسه همین به نظرم ترمیم کنه بهتره

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
من شنیدم امسال هر نمره تراز مختلف داشت به نسبت سختی مثلاً نمره ۱۸دینی امسال که سخت بود به ۱۹مثلا سال ...

البته اگه مطمینی نمره بالاتر میگیری من امسال ترمیم معدل کردم فکر نمی‌کردم اینقدر سخت باشه امتحانا همشون نمره قبلیم بهتر بود