mahiei مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 231 عنوان خونمردگی نقطه نقطه 5134 بازدید | 16 پست سلام دو شب پیش خوابیدم وقتی بیدار شدم ، دیدم پشت پلکم اندازه سره سوزن خونمردگی ایجاد شده که برامدگی نداره و همسطح پوست ، دیشب که خوابیدم و دوباره بیدار شدم دیدم که یه دونه ی دیگه که از قبلی کوچیک تره پایینش ایجا شده شما نمیدونین مشکل از چیه؟ 1402/05/30 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ورمیشل عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 11035 منم پشت پلکم یه رگ شبیه خونمردگیهشاید کم خونیشایدم واسه گریه است من وقتی گریه میکنم خیلی شدید میکنم کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔
mahiei مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 231 منم پشت پلکم یه رگ شبیه خونمردگیه شاید کم خونی شایدم واسه گریه است من وقتی گریه میکنم خیلی شدید می ... فکر نکنم برای گریه باشه ، این چند روز گریه نکردم
ورمیشل عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 11035 فکر نکنم برای گریه باشه ، این چند روز گریه نکردم واسه منم از خیلی وقته پیشهمیگم شاید واسه اون گریه هاست که میکردم بالاخره به چشم فشار میاد کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔
mahiei مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 231 واسه منم از خیلی وقته پیشه میگم شاید واسه اون گریه هاست که میکردم بالاخره به چشم فشار میاد خب بعد هنوز خوب نشدن ؟من امید دارم این دونه ها برن و جاشون نمونه 🤦♀️
ورمیشل عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 11035 خب بعد هنوز خوب نشدن ؟ من امید دارم این دونه ها برن و جاشون نمونه 🤦♀️ نه خیلی وقتهواسه من مثه رگ ولی رو به خون مردگیهشاید اصلا مال من چیز دیگه ایی باشهانشاءالله که میره نگران نباش کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔
mahiei مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 231 نه خیلی وقته واسه من مثه رگ ولی رو به خون مردگیه شاید اصلا مال من چیز دیگه ایی باشه انشاءالله که ... اها پس فرق میکنه ماله من نقطست برای تو هم میره فقط شنیدم میگن ازمایش خون بدین
horizon عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 2893 اها پس فرق میکنه ماله من نقطست برای تو هم میره فقط شنیدم میگن ازمایش خون بدین&n ... من دیشب خوابیدم صبح پاشدم دزدم اندازه یه عدس پای چشمم خونمردگیه نمیدونم چم شده رفتم دکتر دارو داد گفت تا جمعه خوب نشدی ازمایش بده ازمایش برای چیه ؟دلیلش چیهشما خوب شدی علت چی بود
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52206 من دیشب خوابیدم صبح پاشدم دزدم اندازه یه عدس پای چشمم خونمردگیه نمیدونم چم شده رفتم دکتر دارو داد گف ... سلام عزیزم پیاممو دیدی ممنون میشم راهنمایی کنیبرای شما خونمردگی روی پوست خوب شد؟ چیکار کردی؟ ازمایش دادی ؟ چیشد
horizon عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 2893 سلام عزیزم پیاممو دیدی ممنون میشم راهنمایی کنی برای شما خونمردگی روی پوست خوب شد؟ چیکار کرد ... نه چطور مگه برای شمام اتفاق افتاده اونم پای چشمتون؟دکتر بمن گفت تا چند روز بعد اگه خوب نشد ازمایش بده ولی کم کم خودش خوب شد
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52206 نه چطور مگه برای شمام اتفاق افتاده اونم پای چشمتون؟ دکتر بمن گفت تا چند روز بعد اگه خوب نشد ازمایش ... خونمردگی برای داداشم یکم روی لاله گوشش بود ، بعد چند روز از بین رفت چند جا خوندمنوشته بود ممکنه بخاطر این باشه که سرشو بد گذاشته روی بالش؟
horizon عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 2893 خونمردگی برای داداشم یکم روی لاله گوشش بود ، بعد چند روز از بین رفت چند جا خوندمنوشت ... نمیدونم این چه داستانیه دیگه جدیدا داره شروع میشه بجز خودم چند نفر دیگه هم بودن خونمردگی داشتن تو صورتشون