2777
2789

سلام خانوما من باکسی بحثم بشه گاهی طرف حرفایی میزنن حرص میخورم همون لحظه تاجایی بشه جوابشونو میدم ولی بعدش حرفاشون همش تو ذهنمه و حرص میخورم ،چیکار کنم کلا به حرف کسی توجه نکنمو بیخیال باشم راه کاری دارید بگید

منم مثل تو بودم بعد دعوا کلا فک نکن تهش خودخوریه زیادم با ادمای احمق وارد بحث نشو قبول دارم ادم حرصش میاد کوتاه بیاد طرف حس پیروزی کنه ولی عمر به باد رفته ارزشمند تر از ایناس بزا فک کنن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو بودم بعد دعوا کلا فک نکن تهش خودخوریه زیادم با ادمای احمق وارد بحث نشو قبول دارم ادم حرصش ...

ما به کارشون کار نداریم وارد بحثم نمیشیم ولی خودشون گیر میدن به آدم میری بیرون میگن چرا موهات اینجوری چرا انگشتر دستت کردی برات خواستگار نمیاد و از این حرفای چرت مردم بیکارن فقط بلدن گیر بدن😕

😎🗡
منم مثل تو بودم بعد دعوا کلا فک نکن تهش خودخوریه زیادم با ادمای احمق وارد بحث نشو قبول دارم ادم حرصش ...

دقیقا با ادمای احمق بحثم میشه فقط .نمیفهمن حرفو بعدش دعوا درست میکنن

ما به کارشون کار نداریم وارد بحثم نمیشیم ولی خودشون گیر میدن به آدم میری بیرون میگن چرا موهات اینجور ...

باید حاضر جواب باشی که تو یه جمله طرفو بشوری بزاری کنار تهشم هر حرفی زد به دلت نگیر تو جوابشو دادی و از حقت دفاع کردب این مهمه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
وایی فک میکردم من اینجوریم خیلی حس بدیه دقیقا مثل شما سعی دارم ترک کنم ولی نمیشه💔

جوابشونم دادم نفهمیدن حرفموباز--ولی بازم بعد دعوا میگم کاش هیچوقت بحثو باهاش شروع نمیکردم یا درست حسابی حالشو میگرفتم 

دقیقا با ادمای احمق بحثم میشه فقط .نمیفهمن حرفو بعدش دعوا درست میکنن

من تا دلت بخواد بحث کردم نمیخوام بگم من زیاد میدونم ولی شروع کننده بحث بودن و حرفای حاشیه میزنن و پاک کردن صورت مسئله بحثو ادامه بدن بیکارن دیگه اهمیت ندادنو تمرین کن من واقعا قبلا مثل تو بودم خیلی از لحاظ عصبی و روانی داغون بودم

باید حاضر جواب باشی که تو یه جمله طرفو بشوری بزاری کنار تهشم هر حرفی زد به دلت نگیر تو جوابشو دادی و ...

میدونی بديش اینجاست که اون زمان مغز کار نمیکنه بعد میای خونه صدتا حرف دهن پر کن تو مغزت میاد حرصت بیشتر میشه😬

😎🗡
میدونی بديش اینجاست که اون زمان مغز کار نمیکنه بعد میای خونه صدتا حرف دهن پر کن تو مغزت میاد حرصت بی ...

وای دقیقا😂😂😂این بده