2777
2789
عنوان

سرطان سینه...

891 بازدید | 14 پست

سلام اول ک التماس دعا

ی مریضی داریم ما ک دکترا جوابش کردن سرطان سینه داره شیمی درمانی جواب نداده و عمل هم میگن نمی‌تونیم بکنیم چون به عصب میرسه و خطرناکه و ...

اگه کسی جایی می‌شناسه که میتونن کاری کنن و تجربشو داره خواهش میکنم راهنمایی کنید 

حالا کدوم کشور برا درمانش خوبه گفتن ۶ ماه زنده میمونه از لحاظ مالی هم مشکلی نیستش

خواهشا اگه اطلاعاتی ندارید نیایید ی چی بپرونید ک ایران فلانه‌ و دکتراش حاذق هستن و...

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه سلامتیش براتون مهمه دکتر اکبری طب سنتی در کرج سرچ کنی آدرسش میاد  

دوست عزیز ایشون نرفتن دنبال درمانش حالا سرطان پیشروی کرده و زده به خونش زده به کلیه ش 

تمام سینش زخمه باد کرده و... 

چطور طب سنتی میخاد درمان بکنه 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

انشالله خدا شفا بده عزیزم یعنی ریشه زده به همه بدن که اینطور گفتن؟

توضیح دادم بالا نه کل بدن رو درگیر نکرده از ی طرف قلبش مشکل داره کسی قبول نمیکنه عمل کنه خطر حمله قلبی هست 

خونش درگیر شده ک مشکل بزرگی نیست خونش رو عوض میکنن و آخرم اگه از این تومور خلاص شه اون رو میشه درست کرد 

یه دکتر هست تو مشهد اقای احسان سلطانی چند بیمارو که دکترای دیگه جواب کردن  و جرات عمل نداشتن ایشون عمل کردن

دوستداشتین سرچ کنین تماس بگیرید

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
یه دکتر هست تو مشهد اقای احسان سلطانی چند بیمارو که دکترای دیگه جواب کردن  و جرات عمل نداشتن ای ...

ممنونم 🙏

دوست عزیز ایشون نرفتن دنبال درمانش حالا سرطان پیشروی کرده و زده به خونش زده به کلیه ش  تمام سی ...

باشه انشاالله خدا شفا بده فوقش برین  مثل دکترا بگه نمیتونم باز تصمیم با خودتونه  

دوست عزیز ایشون نرفتن دنبال درمانش حالا سرطان پیشروی کرده و زده به خونش زده به کلیه ش  تمام سی ...

اول ببخشید من نمیدونستم اقا هستید 

دوم گفتم تو پست بالا دکتر سلطانی جز بهترین بهترین بهترین دکتر ها هستن چند روز پیش هم مامان منو عمل کردن دوستداشتین برین پیششون چون خطرناک ترین عمل هارو هم انجام دادن و موفقیت امیز بوده

انشالله بیمار شماهم شفا پیدا کنه

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
اول ببخشید من نمیدونستم اقا هستید  دوم گفتم تو پست بالا دکتر سلطانی جز بهترین بهترین بهترین دک ...

ممنونم پس حتما کارش خوب هست دیگه مطمئن باشم ؟

میشه شمارش رو بدید

مادرتون حالش خوب هست ؟

من هزار کیلومتر بیشتر تا مشهد راه دارم 

ممنونم پس حتما کارش خوب هست دیگه مطمئن باشم ؟ میشه شمارش رو بدید مادرتون حالش خوب هست ؟ من هزار ک ...

ماخیلی تحقیق کردیم که پیش دکتر خوبی ببریم ایشون جز بهترین ها هستن

من الان خونه نیستم ولی شمارشو میگیرم واینجا میزارم براتون

خداروشکر حال مامانم خیلی خوبه کارشون عالیه

عزیزم ایشالا که شفا پیدا کنن خیلی بیماری سختیه درک می کنم کامل. بنظرم پیش دکتر اربابی هم ببرینشون چون کارشون خیلی خوبه تو تخصص آنکولوژیه کلا. یکی از فامیلای ما هم سرطان داشت هم دیابت خیلی سخت بود روش درمانش ولی عملش موفقیت آمیز بود و خداروشکر بهبود پیدا کرد الانم تحت نظر ایشونه. 

عزیزم ایشالا که شفا پیدا کنن خیلی بیماری سختیه درک می کنم کامل. بنظرم پیش دکتر اربابی هم ببرینشون چو ...

اسم دکتر اربابی چی هست کدوم شهر هستن