2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط اعصاب روان بهم  ریخته  وباعث سیاهتر شدن

عزیزم.سودا اگر مغز غلبه کنه باعث خیلی خیلی خیلی چیزا میشه.اولین اعصاب و روان پیجیده بعد همین مورد تیرگی ک داری عزیزم.مواد غذایی ک سرد و خشک نخور.رعایت کن.همه چیزت خوب میشه.سودا جنسش خاکه اوما سرد و بی روح میکنه از جمله روحی و روانی...

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
عزیزم.سودا اگر مغز غلبه کنه باعث خیلی خیلی خیلی چیزا میشه.اولین اعصاب و روان پیجیده بعد همین مورد تی ...

اره قبول دارم   واقعا زمان هایی بشدت روانی میشم و استرس وافسردگی دارم  اینقدر سیاهه که با سفید کننده و فتوشاپ هم  درست  نمیشه

میشه بیشتر راهنماییم  کنین  اخه درسته ژنتیکی هم هست ولی عکس هامو  نگاه میکنم روز های که غمی نداشتم  اصلا چشام  سیاه نبود

اره قبول دارم   واقعا زمان هایی بشدت روانی میشم و استرس وافسردگی دارم  اینقدر سیاهه که با ...

عزیزم هرکس ب دنیا میاد ی سرشتی داره مثلا ارث از پدر و مادر و سرشت دوم میشه ماهی ک بدنیا اومیدم مثلا تابستون بعد اثرات محیطی.تغذیه.کار و حرفه همه اینا ب همدیگه دست میدن تا طبع ما و مزاج ما درست بشه حالا کسی ک ذاتی طبعش گرم و خشک (صفراوی) میاد با مواردی ک بالا گفتم مثل تغدیه بهش غلبه میکنه یعنی ی جایی از بدنش خراب و بیمار میکنه.این فرد باید بدونه کدوم مزاج بهش غلبه کرده حالا اگر سودا غلبه کنه عوارضش میشه

یبوست شدید.بواسیر.شقاق

معده درد

وز وز گوش

افسردگی

ترس و اضطراب و نا امیدی

گریه کردن بی دلیل

تنهایی بیشتر دوست داره

رنگ پوستش و زیر چشمش تیره میشه لک پوستی میاره

موهاش سفید میشه

لاغر میشه

وسواس فکری میگیره مدام با خودش تو ذهنش کلانجار میره با ادما تو ذهنش دعوا میکنه

افکار ب خودکشی

بد بینی و شکاکی

بینایی و شنوایی کم

انقدر عوارض داره ک خیلی طولانیه

بدترین بدترین هرجای بدن سودا بسوزه همون نقطه میشه سرطان دور از جون

پس عزیزم این ی نشونه س تا خیلی غلبه نکرده خودت با رعایت تغذیه درست کن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
عزیزم هرکس ب دنیا میاد ی سرشتی داره مثلا ارث از پدر و مادر و سرشت دوم میشه ماهی ک بدنیا اومیدم مثلا ...

خخخخ دقیقا همه اینارو من دارم

به نظرم اگه  افسردگیم درمان  نکنم  هرچی کرم  دور چشم  بگیرم بیفایدست

خخخخ دقیقا همه اینارو من دارم به نظرم اگه  افسردگیم درمان  نکنم  هرچی کرم  دور ...

اره مثل این میمونه دستت بخیه بخواد خدایی نکرده.بعد بخوای با چسب درمانش کنی.این درمانه عایا؟؟؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد