2777
2789
عنوان

فیلسوفا بیاین

65 بازدید | 18 پست

من  وسط یک عملیات مهم بودم سالاد و ماستو سبزی و سسو همچی چیده بودم ماکادونی داشتیم فیلم دزدان دریایی کارائب هم گزاشته بودم همچی خوب بود عالی بود تا وقتی که  یهو به فکرم افتید بچه ها حضرت ادم با کی ازدواج کردن یعنی‌ مخم داره میترکه با کی ازدواج کردن پنج دقیقه درگیرشم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اینجور سوالا رو اینجا بپرسی جواب درست نمیگیری خواهر

من فقط خیلی راستگو بیدم همین

اونموقع ازدواج با محارم مد بود ولی الان با هفت پشت غریبه😔😂 هعییییی ولی الان هم تو غرب داره مد می ...

اه نمیشه خوب ببین یعنی زده داداششو کشته مادر پدرش هیچیش نگفتن تازه گفتن گریه نکن  پسرم نازت بشم بیا هرکدوم خاصی ازدواج کن

نه فکر نکنم محارم اخه.‌‌‌‌‌‌‌....

دبیر فلسفمون بهم گفت هابیل و قابیل خواهر برادرن باهم ازدواج کردن

هعی اونا پارتی داشتن🙄😂

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی
اه نمیشه خوب ببین یعنی زده داداششو کشته مادر پدرش هیچیش نگفتن تازه گفتن گریه نکن  پسرم نازت بشم ...

والا نمیدونم شاید موردعلاقه خدا بوده😂

طبیعتا بچه های حضرت آدم یا نخستین انسان با خواهر و برادر هاشون ازدواج کردن

اخه یکیشون نرده اون یکیم قاتله دوتا خواهرن پسره هم خوشگله میخواست الان انقدر راحت بخشیده میشه مگه نمیگن قتل عمد در هر شرایطی جهنمه

والا نمیدونم شاید موردعلاقه خدا بوده😂

نچ تک کتم نمیره برادره هم داداشش می‌کشه هم میره اون دختر خوشگله میگیره تا اخر عمرشم خوشبخت زندگی میکنن بچه دار هم میشن بچه هاشونم باهم ازدواج میکنن و...

نچ تک کتم نمیره برادره هم داداشش می‌کشه هم میره اون دختر خوشگله میگیره تا اخر عمرشم خوشبخت زندگی میک ...

در نتیجه ما هم با خواهر برادرمون ازدواج میکنیم🤣