2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور

5910 بازدید | 39 پست

سلام 18 سالمه رشتم انسانی دانشگاه دولتی نیاوردم امسال به نظرتون پشت کنکور بمونم یا برم دانشگاه پیام نور ؟

کسی هس پیام نور خونده باشه؟ دانشگاه پیام نور چطوره؟؟

بازار کار و اینده شغلی کدوم رشتش بهتره؟

باشد که غم خجل شود از صبر بی صدای ما

بستگی ب رشتت داره 

مثلا بر حسابداری و مدیریت خوبه 

ولی بر حقوق و روانشناسی خوب نیس

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه گلم.به خودت بستگی داره کار اگه زرنگ باشی واهل کار پیدا کردن و سر و زبون دار مدرک دانشگاه فرقی نداره از کجا باشه اگه هم شُل ومُل باشی از بهترین دولتی هم مدرک بگیری نمی تونی بدی سر کار.اما یه نکته قدر انرژی جوانی رو بدون شماد۲۲ سالگی لیسانس بگیری بهتره تا ۲۳ سالگی هر یه سالی که بگذره انگیزه ی آدم کمتر میشه.

حالا رتبه ت چند شده؟هر پیام نور و هر رشته ای رو هم نمیاری اگه فقط پیام نور مجاز شدی

علوم تربیتی چطوره؟

بازار  کار آنچنانی نداره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
خوبه گلم.به خودت بستگی داره کار اگه زرنگ باشی واهل کار پیدا کردن و سر و زبون دار مدرک دانشگاه فرقی ن ...

رتبم خیلی بد شده 100 هزار😑

بستگی ب رشتت داره  مثلا بر حسابداری و مدیریت خوبه  ولی بر حقوق و روانشناسی خوب نیس

حقوق اصلا.روانشناسی چون باید ارشد بگیره مهم نیست کجا بخونه اتفاقا پیام نوریها ارشد رو خوب قبول میشن چون کتاب محور هستن و باید کل یه کتاب ۳۰۰ صفحه ای رو بخونن. حتی ادبیات،علوم اجتماعی و... هم خوبه اگه دبیری معلمی دوست داشته باشه میتونه تو آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کنه

رتبم خیلی بد شده 100 هزار😑

اوه.نمیاری هر رشته ای رو.من روانشناسی پیام نور با ۷ هزار قبول شدم دوستای همکلاسی هم تا ۱۲_۱۳هزار بود رتبه شون.رشته و دانشگاه سطح پایین شاید قبول بشی.پس بخون برای سال دیگه یا بدون کنکور برو

حقوق اصلا.روانشناسی چون باید ارشد بگیره مهم نیست کجا بخونه اتفاقا پیام نوریها ارشد رو خوب قبول میشن ...

دبیری رو دوست دارم اما شنیدم برا ازمون استخدامی سخت قبول میکنن و باید پارتی داشته باشیم😕

اوه.نمیاری هر رشته ای رو.من روانشناسی پیام نور با ۷ هزار قبول شدم دوستای همکلاسی هم تا ۱۲_۱۳هزار بود ...

بدون کنکور بخام برم میشه رشته روانشناسی و علوم تربیتی پیام نور رو برم؟

بدون کنکور بخام برم میشه رشته روانشناسی و علوم تربیتی پیام نور رو برم؟

بله برو.ببین اول کار خودتو بذار تو یه مهدکودکی جایی.تو همین دانشجویی.بعد سعی کن تجربه کسب کنی و تا سنت پایینه بعنوان مربی مهد کار کن بعد از دوسه سال خودت رو بذار تو یه غیرانتفاعی اگه شانست بگه آزمون استخدامی هم بذارن تا سنت کمه شرکت کن.اگه روان شناسی بخونی میتونی سریع ارشد بگیری وتو مرکز مشاوره کار کنی.تا سنت پایینه همه ی درها به روت بازه پس سعی کن همه ی این کارها رو تو ۵ الی۶ سال آینده انجام بدی از ۲۸ و۲۹ رد کنی شانست خیلی کم میشه برای موفقیت. قدر نیروی جوانی رو بدون اصلا دست کم نگیرش.موفق باشی گلم