2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من حسابرسم

من فوق دیپلم حسابداری دارم از دانشگاه ازاد ولی همش در حد جزوه بوده چیزی بلد نیسم میخام حسابداری رو دنبال کنمو یاد بگیرم نمیدونم چکار کنم شهرمونم کوچیکه کلاس حسابداری نداره فقط نرم افزار هلو اینا خصوصی یاد میدن خواستم بدونم چکارکنم میشه راهنماییم کنی چ کلاسی باید برم چی یاد بگیرم ک بتونم حسابداری یادبگیرمو کار کنم 

من فوق دیپلم حسابداری دارم از دانشگاه ازاد ولی همش در حد جزوه بوده چیزی بلد نیسم میخام حسابداری رو د ...

من تازه فارغ التحصیل شدم هر جا برای کار میرم میگن باید سابقه داشته باشی 

اکسل و سپیدار رو یاد بگیر 

من تازه فارغ التحصیل شدم هر جا برای کار میرم میگن باید سابقه داشته باشی  اکسل و سپیدار رو یاد ...

یعنی فقط این دوتا نرم افزار رو یاد بگیرم کافی؟تا چ حد باید سر از کامپیوتر در بیارم 

یعنی فقط این دوتا نرم افزار رو یاد بگیرم کافی؟تا چ حد باید سر از کامپیوتر در بیارم 

الان بیشتر جاها با سپیدار کار میکنن بعضیا ب هلو

من کلاسACDL رو رفتم 

اطلاعاتم خوبه ولی چون سابقه ندارم ......

الان بیشتر جاها با سپیدار کار میکنن بعضیا ب هلو من کلاسACDL رو رفتم  اطلاعاتم خوبه ولی چون سا ...

یعنی نمیشه از ی جای کوچیک شرو کنی ک احتیاج ب سابقه نباشه ی سالی کار کنی ک بشه سابقه برات 

من فوق دیپلم حسابداری دارم از دانشگاه ازاد ولی همش در حد جزوه بوده چیزی بلد نیسم میخام حسابداری رو د ...

فوق دیپلم کمه اهای دولتی عمدتا فوق لیسانس میخوان

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
فوق دیپلم کمه اهای دولتی عمدتا فوق لیسانس میخوان

نمیخام جای دولتی کار کنم در حد حسابدار برا جاهای کوچیک خواستم بدونم باید چ کلاسای برم چ چیزای یاد بگیرم 

نمیخام جای دولتی کار کنم در حد حسابدار برا جاهای کوچیک خواستم بدونم باید چ کلاسای برم چ چیزای یاد بگ ...

خدا وکیلی تو این زمینه هیچی نمی دانم ولی به نظرم پیدا کردن این تیپ کارعمدتا یا شانس میخواد یا پارتی یا هردو

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز