2777
2789
عنوان

درمان سرطان...

305 بازدید | 17 پست

سلام اول ک التماس دعا

ی مریضی داریم ما ک دکترا جوابش کردن سرطان سینه داره شیمی درمانی جواب نداده و عمل هم میگن نمی‌تونیم بکنیم چون به عصب میرسه و خطرناکه و ...

حالا کدوم کشور برا درمانش خوبه گفتن ۶ ماه زنده میمونه از لحاظ مالی هم مشکلی نیستش

خواهشا اگه اطلاعاتی ندارید نیایید ی چی بپرونید ک ایران فلانه‌ 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

یه چیزی یادم افتاد یه هفته پیش تو اخبار یه کانالی نشون میداد ۳۵ سال پیش دکترا یه خانمی رو جواب کرده بودن گفته بودن شش ماه بیشتر زنده نمیمونه ۳۵ سال گذشته بود نه تنها خانم زنده بود بلکه همه اون دکترایی که جوابش کرده بودن مرده بودن! خدا شفاشون بده انشالله

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی یادم افتاد یه هفته پیش تو اخبار یه کانالی نشون میداد ۳۵ سال پیش دکترا یه خانمی رو جواب کرده ...

امیدوارم همینطور باشه 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

من شنیدم انگلیس امکاناتش  خوبه یه نفر از همکارای شوهدم که سرطان ریه داشت و گرید ۲ و ۳ جوری که د ...

مال من سرطان سینه داره اینجا جوابش کردن ب هر دری هم میزنم میشه بیشتر راهنمایی بکنید یا منو ی همکار شوهرتون وصل کنید ؟

کدوم استان هستید 

ساوه 

تهران و قم هم تا دلت بخواد بردم تو تهران هم پیش بهترین دکتر ها بوده الان فقط کاری میکنن ماهی ی بار خونش رو عوض میکنن...

چند سالشونه ؟

۳۴ خانوم هستن 

مال من سرطان سینه داره اینجا جوابش کردن ب هر دری هم میزنم میشه بیشتر راهنمایی بکنید یا منو ی همکار ش ...

من خیلی در جریان نیستم ولی چشم ازشون مبپرسم حتما خبرتون میکنم،،ایشون که میگم داروهای خیلی گرون قیمت مصرف کردند

من خیلی در جریان نیستم ولی چشم ازشون مبپرسم حتما خبرتون میکنم،،ایشون که میگم داروهای خیلی گرون قیمت ...

اصلا پول دارو مهم نیست شما بگو ده ملیاردم لازم باشه آدم خرج می‌کنه 

فقط ی راه نجاتی باشه همین و میخام فقط میشه زودتر بهم خبر بدید؟

اصلا پول دارو مهم نیست شما بگو ده ملیاردم لازم باشه آدم خرج می‌کنه  فقط ی راه نجاتی باشه همین ...

ان شالله که خدا سلامتی بهشون بره من خودم سرطانو به چشم دیدم میدونم خیلی سخته ...حتما خبر میدم بهتون

تاپیکی ک زدی دقیقا شرایط ماست عزیز ماهم سرطان سینه داره تازه دو جلسه اس شیمی درمانی شده اما ب شدت حا ...

خدا کمکشون کنه خوش خیم؟ این بیمار ما هم یکی از سینه هاش رو چند سال پیش عمل کرد و درست شد ولی الان بخاطر مشکل قلبی نمیتونه عمل کنه و...