2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم طبقه چهارمم ۱ پسر دارم همسایه پایینی همش در حال گله و شکایته به پسرم یاد دادم تایم استراحتش ...

چندوقتشه پسرت

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
ما همگی واحدمون روی پارگینگه، خودم، برادرا، مامانم، عموم، عمه ام به همه هم توصیه می کنیم بهترین واح ...

آخه بچه هام سر و صدا زیاد دارن...نمی‌خوام هرروز همسایه در خونم باشه ...از یه طرفم میترسم سرد باشه یا ماشین اذیت کنه که البته فقط سه خانوار میشیم

من نه سال طبقه ی روی پارکینگ ساکنم_ صدای پارکینگ و ب خصوص دود بسیار اذیت کننده است 

منم 15 ساله طبقه اولم، دور درب ورودی رو از اون عایقای سرما و گرما بزن، دیگه هیچ دودی نمیاد داخل خونتون 

آخه بچه هام سر و صدا زیاد دارن...نمی‌خوام هرروز همسایه در خونم باشه ...از یه طرفم میترسم سرد باشه یا ...

۳ تا ماشین که اذیتی نداره

تازه ۶ ماه سالم سرده و پنجره ها بسته

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
منم 15 ساله طبقه اولم، دور درب ورودی رو از اون عایقای سرما و گرما بزن، دیگه هیچ دودی نمیاد داخل خونت ...

ما دادیمش اجاره خیلی اذیت میشیدم از بوی پارکینگ . تا بیست روز دیگه اسباب کشی دارم

کف خونه رو لمینیت کن ، کلی هم گرم میشه  کلا طبقه اول حکم خونه ویلایی داره، ازاد و راحت، مخصوصا ...

برعکسه که طبقه اخر اینطوریه کسی رفت وامد نداره 

اگه درب اسانسور اونجا باشه یا راه پله باشه همه از اوناجا رد میشن

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

من دو تا دختر دارم و طبقه ۴

همشششش باید به بچه ها بگم ندووووو نپررررر

اما طبقه اول این مشکلو نداره

البته معایب دیگه ای داره که تا حدودی قابل حله

کف خونه رو موکت پرز بلند پالاز یافرش کن که زمستون کمتر سرد باشه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
آخه بچه هام سر و صدا زیاد دارن...نمی‌خوام هرروز همسایه در خونم باشه ...از یه طرفم میترسم سرد باشه یا ...

نگران سرما نیباش، کف خونه رو لمینت کن

نگران دود هم نباش، لای درب ورودی رو عایق کن

بجاش بجه هات تو بهشت بزرگ میشن از بس که راحتن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز