2777
2789
عنوان

دوشنبه ۳۰ مرداد

159 بازدید | 20 پست

سلااام صبحتون بخیر بدویید بیاید بگید حالتون چطوره روزتون رو چطور شروع کردید برنامتون برا امروز چیه ؟ 

من باید زبان بخونم بعدش برا آیین نامه هم بخونم فردا امتحان دارم یذذذذره م نخوندم😂 اگه بشه شب هم برم باشگاه و استخر 

شما چی؟ 

سلام وقت تو هم بخیر صبح دوش گرفتم امدم سرکارم بعدش برم خانه شام و تمیز کاری 

چطوری زبان میخونی ؟ منم خیلی دوست دارم شروع کنم ولی شهریه ها خیلی بالاست

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسش نیست بلند بشم  ، آب هم قطع شده ، شب مهمان دارم ، ناهار درست نکردم نمیدونم چی درست کنم 🤒

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

فکر کردم قراره نت رایگان بدن    

دوشنبه سوری

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

سلام وقت تو هم بخیر صبح دوش گرفتم امدم سرکارم بعدش برم خانه شام و تمیز کاری  چطوری زبان میخونی ...

خسته نباشی کلییی عزیزم روز خوبی داشته باشی. من انگلیسی رو تموم کردم تقریبا و دارم روش تدریس هاشو مطالعه میکنم و زبان فرانسه رو تازه شروع کردم یکماه نشده.

شاید باورت نشه من هفتاد درصد زبان انگلیسی رو Selfstudy یا همون خودآموز یادگرفتم، یوتیوب خیلی کمکم کرد و خب یه زمان کارمم جوری بود مدام با خارجیا در ارتباط بودم همین کمکم کرد تا حدودی پیشرفت کنم، ولی بحث زبان یچیزه همیشگیه، یعنی باید مدام بخونی خودتو اپدیت کنی و یاداوری کنی. 

موفق باشی عزیزدلم

سلااااام ب همه صب بخیر ♥️

منم صبونه خوردم امرو وقت لیزر دارم و ی کاری هم می‌خوام انجام بدم ک خیلیییییییییییییییییییی خوشحالم دعا کنید همه چی خوب پیش بره ناهارم تنهام می‌خوام برا خودم ماکارانی بزارم 💃💃💃💃💃

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خسته نباشی کلییی عزیزم روز خوبی داشته باشی. من انگلیسی رو تموم کردم تقریبا و دارم روش تدریس هاشو مطا ...

من سرکار تایم دارم ولی نمی تونم یوتیوب برم برنامه ای کتابی چیزی هست بخون مبتدی هستم ممنون میشم راهنمایم کنی   

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
سلااااام ب همه صب بخیر ♥️ منم صبونه خوردم امرو وقت لیزر دارم و ی کاری هم می‌خوام انجام بدم ک خیلییی ...

وای چه خوووب 🤗ضد افتاب یادت نره 

کلی بترکونی امروزتو 

به به من که رژیمم یه بشقاب اضافی هم به جای من بخور😋

فکر کردم قراره نت رایگان بدن    

بزن شارژ رایگان بگیر دوشنبه سوری الان بم ۵گیگ داد😍

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️