2777
2789
عنوان

بچه دوم

86 بازدید | 6 پست

سلام ۳۸ سالمه یه پسر ۱۱ ساله دارم خداروشکر از نظر مالی هم مشکلی ندارم شاغلم هستم واسه بچه دوم خیلیییی دودلم به هزار تا چیز فکر میکنم البته بیشتر جنبه منفیو در نظر میگیرم بخاطر همین خیلییی سردرگم شدم 

هم سن خودت بالاست هم اختلاف سنی دو بچه زیاده و عملا به درد بازی کردن با هم نمیخورن ،در آینده هم هر ک ...

بله منم ب این موضوع فکر میکنم ک اختلاف سنی زیادی دارن ولی خب بعضیا میگن پسرتو تنها نذار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه دوست داری حتما بیار

من با اختلاف سنی زیاد تر ازین هم دیدم بچه دوم آوردن و همشون راضی بودن

تازه میگفتن راحت تر هم هستیم چون بچه اولمون دیگه از پس خودش برمیاد و فقط به کوچیکه میرسیم

بله منم ب این موضوع فکر میکنم ک اختلاف سنی زیادی دارن ولی خب بعضیا میگن پسرتو تنها نذار

این حرف ها شعار است ،همه تنهاییم .....این همه آدم که میرن پیش روانشناس و از تنهایی گله میکنن با وجود اینکه چند تا خواهر و برادر دارن 

بچه باید معارت دوست یابی داشته باشه

جواب ابلهان خاموشیست
اگه دوست داری حتما بیار من با اختلاف سنی زیاد تر ازین هم دیدم بچه دوم آوردن و همشون راضی بودن تازه ...

هم دوست دارم هم دوست ندارم کلا همه جوانبو در نظر می گیرم همش میگم چرا یه موجود بیگناه رو ب این دنیا بیارم