2777
2789
عنوان

تصادف💔

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 39 پست
خب خوشگلم کاش سوئیچ رو جلوی دست نمیذاشتین . ماشین اتومات هم بوده بی تاثیر نیست . اگر دنده ای بود ن ...

رانندگی رو دو سال پیش یادگرفته دنده دستی و اتومات رو قشنگ بلده 

حتی این ۹ ماهی ک حامله بودم هر کاری داشتم یا هر جایی میخواستم برم منو می‌برد 

جلو رفیقش جوگیر شده گاز ماشینو کشیده تو پیچ دیگه نتونسته کاری کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین شماهایین که با ندانم کاریاتون باعث زندگی بقیه هم میشین  شانس اوردی زده به جدول و به کسی ن ...

گل کفتی واقعن

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

از اون بابت ک نماز شکر خونده ک خودش سالمه  ولی شوهرم اصلا اجازه بهش نمی‌داد  می‌گفت هر و ...

همسرتون درست میگن

اگه با ماشین میزد به یکی و یه خانواده رو داغ دار میکرد چی؟؟

شاید برای شما پرداخت دیه مشکل نباشه

ولی یه خانواده داغون میشد

دیگه این اشتباه رو نکنید لطفا

الهم عجل لولیک الفرج

حتی یک درصد هم ناراحت این نیستی که اگه میزد به یه عابر بدبخت یه بلایی سرش میومد چندتا خانواده بیچاره میشد.

سوئیچ قائم کن تا دوباره یه اتفاق بدتر نیوفته

خدایا عاقبت همونو به‌خیر کن
همسرتون درست میگن اگه با ماشین میزد به یکی و یه خانواده رو داغ دار میکرد چی؟؟ شاید برای شما پرداخت ...

چون گواهی نامه نداشت اون وقت به جز دیه، اتفاقات دیگه هم میفتاد

حبس هم داره

درتصادفات رانندگی یا سوانح رانندگی، ممکن است راننده علاوه بر نداشتن گواهینامه، سن قانونی برای رانندگی را هم نداشته باشد. در این صورت هم مرتکب جرم قتل غیر عمد شده، و هم مرتکب جرم نداشتن گواهینامه شده است. و مهم تر از همه نداشتن سن قانونی برای رانندگی شده است. (سن قانونی برای گرفتن گواهینامه ۱۸ سال کامل میباشد)

كارت خيلي اشتباه هست كه سوييچ بهش ميدي خدا نكرده بزنه به يكي دور از جون قتل عمده اشكالي نداره پدرش بفهمه تنبيه بشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من بودم تنبیه بشدت اساسی براش درنظر میگرفتم خودش و ماشین به....، اگه میزد به یه آدم چی؟!!!!  ...

شوهرمم فقط از ترس عابر و زدن ب کسی ماشین بهش نمیده

تنبیه ک پدرش میاد میگم درست و حسابی از خجالتش در بیاد 

خودمم اگه می‌فهمیدم ک نمیدادم 

داشتم بچه رو شیر میدادم این سرخود رفته سوییچ از کیفم برداشته رفته

رانندگی رو دو سال پیش یادگرفته دنده دستی و اتومات رو قشنگ بلده  حتی این ۹ ماهی ک حامله بودم هر ...

مهربونم حالا خودش جواب باباش رو بده

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !