2777
2789
عنوان

دختراااا🗿

98 بازدید | 15 پست

شما به یه دختر بگو قدم 190 دوتا بچه دارم،بیکارم،پنج سالم به خاطر مواد زندان بودم دختره باز برمیگرده میگه یعنی قدت 190😍؟؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست خودم نیس😬

قد بلند هیکلی خوبه نمیدونم میفهمی چی میگم یا ن وگرنه قد بلند لاغر مردنی به چ دردی میخوره 

...What the fu                                                      
قد بلند هیکلی خوبه نمیدونم میفهمی چی میگم یا ن وگرنه قد بلند لاغر مردنی به چ دردی میخوره 

🫠😂منی ک قد بلند لاغررر دوس دارم

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
🫠😂منی ک قد بلند لاغررر دوس دارم

😐😐😐کدوم شهری؟ بگو ببینم اگه نزدیکی قد بلند لاغر با مشخصاتی که گفتی میشناسم بگم بیاد بگیرتت به ارزوت برسی 😐

...What the fu                                                      
😐😐😐کدوم شهری؟ بگو ببینم اگه نزدیکی قد بلند لاغر با مشخصاتی که گفتی میشناسم بگم بیاد بگیرتت به ارز ...

😂😂😂😂😂😂 ارزو عیب نیست

😂😂😂😂😂😂 ارزو عیب نیست

نه خب بگو دیگه تعارف میکنی 😂اعتیادم داره قدشم بلنده

...What the fu                                                      
نه خب بگو دیگه تعارف میکنی 😂اعتیادم داره قدشم بلنده

معتاد میخام چیکار

خب تاپیک گفتی مهم قده ک 😂😂😂

🫤🫤اره ولی قدبلند سالم