2777
2789
عنوان

من یک پسرم... :)

370 بازدید | 14 پست

میگن دخترا ظریفن حساسن زود میشکنن،وهمونطورم زودحالشون خوب میشه،ازقبلشم قویتر...

ولی ی پسر قلبش بشکنه کل وجودشون میشکنه دردمیکشه اون لحظس دیگه هیچی براشون معنی نداره ن احساسی ن اعتمادی ن ارامشی وهیچوقت مجدد عاشق نمیشه سکوت میکنه و بدون او ب زندگیش ادامه میده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولمون کن توهم شما پسرا همه کار دوست دارین میکنین بعد انتظار دارید ما فراموش کنیم و خوب بشیم 

یه درونگرا امیدوار 🦋یه کوالا به تمام معنا 🐨یه دونده هزارتا توی افکار منفی   🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️بعضی وقتا ترس رو رها کن و تنهایی به جنگل برو️ راه خودت را برو. حتی اگه برای یک روز زندگی میکنی، یه کاریانجام بده. نقاط ضعفت رو بزار کنار. آر ام، بی تی اس(RM، BTS)️ اره خلاصه نبینم گزارش بزنی که کاربری هفتمه💔🥲 مجبور شدم سیم‌کارت بدزدم و اکانت بزنم 😵‍💫حِق🥲

برعکس بود برای ما که 😅💔 اینایی که درباره ی پسرا گفتید من بودم 🙂

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

به کلیشه ها خیلی بها نده

هرکی دنیای خودشو داره

توی هر زمان و هر موقعیتی که قرار گرفتی سعی کن بهترین ورژن از خودت باشی، داداش گلم

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
ولمون کن توهم شما پسرا همه کار دوست دارین میکنین بعد انتظار دارید ما فراموش کنیم و خوب بشیم 

من از طرف تمام پسرایی که از اعتمادت سو استفاده کردنو کاری کردن که حس بدی بگیری معذرت می‌خوام خواهر قشنگم 

بستگی به خود طرف داره...اگه تو بخوای حالت خوب بشه خودت میتونی به خودت کمک کنی فقط .🙂

این فقط صرفا یک متن بود من نویسندم و هرروز از دردودل ها و متن های که نوشتم رو به اشتراک میزارم ،

مرسی از نظر زیبات🤍