2777
2789

هیچ دلیلی برا زندگیم پیدا نمیکنم ، مثلا کسی که بعد مرگم نتونه بدون من دووم بیاره یا سختش بشه نیست ، خانوادم که همین الانشم پیشم زندگی نمیکنن بدون من راحت خواهند تونست .. اون چندنفر دیگم که براشون مهم نبودم که پسم زدن و سراغی نمی‌گیرن ، نتیجه کنکور هم دلخواهم نبود امسال اولین بارم بود ... احساس اضافی بودن دارم ، دیگ چرا باید زندگی کنم الکی و همش فکرم درگیر باشه غصه بخورم 🥺🙏.. 

خدایا کاشکی میکشتی راحتم میکردی من چه فایده و نفعی به دیگران یا چیزی داشتم ک باید ادامه بدم ...

هیچ دلخوشی ندارم من چرا نمردم باید میمردم

عزیزم تو خیلی کوچکی هنوز برای مشکلات زندگی ک ب مرور پیش میاد 

قوی باش ب خدا ب جون پسرم تو این مملکت همه‌چیز درس خوندن نیست 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این چه حرفیه تو خودتو داری 

به این فکر کن کلی حسرت میمونه رو دلت 

ما فقط یه بار فرصت زندکی کردن داریم باید تمام کارایی که میخوایم انجام بدیم برای رسیدن به هدفامون تلاش کنیم که حسرتی رو دلمون نمونه 

این حس و حال بد ثابت نیست مطمئن باش میگذره ♥

عزیزم این چه حرفیه تو خودتو داری  به این فکر کن کلی حسرت میمونه رو دلت  ما فقط یه بار فر ...

من نمی‌خوام من هیچ آرزویی ندارم که بخواد رو دلم حسرت بمونه، من فقط می‌خوام نباشم تو این دنیا تنها آرزوم اینه ،،، 

هیچیم نمی‌خوام تجربه کنم تا الان هرچی تجربه کردم بسه ☺️ اونا باشه دیگران تجربه کنند 

من نمی‌خوام من هیچ آرزویی ندارم که بخواد رو دلم حسرت بمونه، من فقط می‌خوام نباشم تو این دنیا تنها آر ...

این حرف نزن 

یعنی نمیخوای کنکور یه رشته خوب قبول بشی زندگیت درست بشه یه زندگی خوب و بدون دغدغه داشته باشی  

درکت میکنم منم یه زمانی حالم اینطوری بود دلم نمیخواست تو این دنیا باشم ولی گذشت الان حالم خوبه هنوز اون مشکلات هست ولی سعی کردم کنار بیام باهاش

حواستون باشه تو تله موفقیت نیفتین، اینکه از بچگی فکر میکنیم باید کنکور بدیم و دانشگاه بریم تا موفق باشیم، دانشگاه فقط برا رشته هایی مثه وکالت، پزشکی خوبه، خیلی از رشته ها رو میشه تو اموزشگاه های بیرون ظرف چهار ماه یاد گرفت و سریع وارد بازار کار شد، مثه معماری، عکاسی و زبان، تا جوونید کار کنید پول دار شید،از بیست تا سی سالگی اوج جوونی برای پولدار شدنه نه سالها درس  خوندن تو دانشگاه، حالا اگه دوس داشتید دانشجو بودنو تجربه کنید بعدا با پولتون دانشگاه ازاد برید، لطفا اینارو به همه کنکوریا بگید و توی تله ی دانشگاه و حرف مردم نیفتید 

🌱