2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین😞

71 بازدید | 10 پست

بچه ها ما یه دوستی داریم ک وضعیت مالیشون خوب نیست و باباش هم کارش گیرش نمیاد و بعضی شبا گشنه میخابن یا شبا که چیزی ندارن گرجه با نون میخورن بعد یه دوستی داریم پولداره ولی میگه ما پولدار نیستیم پول نداریم ولی هر روز یه مدی لباس خودشو مامانش میپوشن ماشین مدل بالا دارن خونه شیک دارن کلی وسایل آرایشی و لباس و کفشو کیف هر شب یه شامی دارن بعد دختره پولدار با دختره فقیره دوسته صمیمی هستن دختره پولداره شام هات داگ گرفته عکس گرفته واسه دختر فیقره فرستاده دختر فقیره هم شام چیزی نخوردن چون چیزی نداشتن بعد دختره پولداره وضعیت مالی دوسته صمیمیش رو میدونسته ک فقیرن بعد دختره پولداره عکس فرستاده دختره فقیره هم ناراحت شده تو دلش گفته کاش منم ازینا داشتم شام نخوردم پول نداریم از اینا بخریم بعد به دوستش پولداره گفته ببخشید عزیزم یه چیزی میگم ناراحت نشیا بعد گفته خودت میدونی وضعیت مالی مارو میشه شام چیزی ک میخوری عکس نفرستی برام چون ناراحت میشم ما فقیریم بعد دختر پولداره بدش اومده میگه من دلم خواسته یه عکس فرستادم تو نباید ناراحت شی ماعم پول نداریم دختره گفته ببخشید ما شام چیزی نخوردیم بخاطر همین گفتم دختر پولداره هم میگه ب من ربطی نداره شام نخوردی و حرفت درست نیس ک ب من میگی عکس شام خوردنتو رو ببخشید نفرست برا من بنطرتون حق باکیه دلم برا دختره فقیره سوخت😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خیلی به این کارا ادامه بده آه دوستش میگیرتش

دختر پولداره هیچی سرش نمیشه به دختر فقیره تو دماغت پهنه دماغ من باریکه برو عملش کن بعد دختر پولداره هیچی از درس نمیدونه و دختر فقیره همیشه نشونش میده 

دختر پولداره هیچی سرش نمیشه به دختر فقیره تو دماغت پهنه دماغ من باریکه برو عملش کن بعد دختر پولداره ...

منم ازین دوستا داشتم

دوست ندارم اینو بگم ولی قطع رابطه و تنهایی بهتر از بودن با آدمای سمیه

البته هردوشون آزار دهندن

هم تنهایی

هم آدمای سمی