2777
2789
عنوان

آزمایش منفی💔

444 بازدید | 47 پست

خانوما کیا اینجا هستن که رگ های سینه و هاله سینشون پررنگ و برجسته شده بود بعد فهمیدن باردارن؟ من تاحالا اینجوری نشده بودم و شنیدم علامت بارداریه... ولی آزمایشم منفی بود!!

بالاخره در تاریخ 1403/4/2 بی بی چک منم مثبت شد🤰🏻 برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی؟   💖

عزیزم همیشه اول بیبی چک بزن بعد برو آزمایش انشالله به زودی باردار بشی

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی زدم هاله انداخت ولی میگن شاید خط تبخیر بوده

بالاخره در تاریخ 1403/4/2 بی بی چک منم مثبت شد🤰🏻 برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی؟   💖

گلم من ده روز از موعدم گذشته و سابقه ی عقب انداختن نداشتم ولی دیروز بی بی زدم منفی بود یعنی نرم آزمایش؟🥺یعنی صددرصده؟

گلم من ده روز از موعدم گذشته و سابقه ی عقب انداختن نداشتم ولی دیروز بی بی زدم منفی بود یعنی نرم آزما ...

دوروز دیگه دوباره بی بی بزن شاید لقاح دیر تشکیل شده، چون سابقه تاخیر نداری مشکوکه

وای یعنی مال منم منفی؟ من دوتا زدم یکی ظهر یکی شب مال شب پررنگ تر شد ولی امیدی نیس 😞😞

درجا هاله انداخت؟ اگه درجا انداخته شک نکن بارداری مبارکه😍

گلم من ده روز از موعدم گذشته و سابقه ی عقب انداختن نداشتم ولی دیروز بی بی زدم منفی بود یعنی نرم آزما ...

چندماه اقدامی؟