2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر رفتی؟ قرص بیسموت و ۲ نوع خشکن بهت بده که خوب میشی دیگه. منم داشتم هم میکروب شدید ک در حال زخم ...

دکتر رفتم 4میلیون هذینه دکترو آندوسکوپی و آزمایشو دارو کردم 

دارو هام تموم شده هنوز هیچ فرقی نکردم 

داغون شدم خوابو خوراک ندارم

راستی درمان گیاهی هم روی مشکلات معده خیلی موثره. دانه بارهنگ و یه قاشق بریز تو نصف لیوان اب بزار ۱۰ ...

خودت امتحان کردی؟ 

درموردش تو سایت های مختلف خوندم اما بعضیا نوشتن قبل غذا بعضیا نوشتن بعد غذا 

شما میگی قبل خواب 

دقیق کی بخورم؟ 

دکتر رفتم 4میلیون هذینه دکترو آندوسکوپی و آزمایشو دارو کردم  دارو هام تموم شده هنوز هیچ فرقی ن ...

درکت میکنم. منم ۳ ماه درد شدییید معده داشتم ینی هرشب درمانگه بودم سرم میزدم. تاپیکام هس.

اخر یشب از درد وحشتناک رفتم بیمارستان حتی مورفین زد اروم نشد دردم. دکتر بستریم کرد ۳ شب بیمارستان بودم یسره خشکن و مسکن زدن بهم.خوب شدم.

خیلی روزای بدی بود

درکت میکنم. منم ۳ ماه درد شدییید معده داشتم ینی هرشب درمانگه بودم سرم میزدم. تاپیکام هس. اخر یشب از ...

وای که داغون شدم دلم میخواد معدم بشه مثل روزای اول که سنگم توش میریختم چیزی نمیشد😭😭

خودت امتحان کردی؟  درموردش تو سایت های مختلف خوندم اما بعضیا نوشتن قبل غذا بعضیا نوشتن بعد غذا ...

اره من میخوردم اروم میکرد.

نه من پیش استاد طب سنتی رفتم بهم گفت قبل خواب و ناشتا بخور. ک من ناشتا حالم بد میشد میخوردمش دیگه نخوردم فقط شب میخوردم.

توش یه قاشق عسلم بریزی خیلی بهتره. کلا عسل مقوی معدس.

برو عطاری شربت مقوی معده هم بگیر بعد غذا یه قاشق بخور آبه رو اتیش

وای که داغون شدم دلم میخواد معدم بشه مثل روزای اول که سنگم توش میریختم چیزی نمیشد😭😭

بخدا منم همین بودم. من جراحی کیسه صفرا کردم بعدش اینطوری شدم.‌ جراحم گفت بخاطر قرص ناپروکسن معدت نساخته. دیدم نبابا خوب نمیشه رفتم متخصص اندوسکوپی کردم قرص و اینا یکم اروم شد اما خوبه خوب نه. فکر کن نتونستم برم سرکار شغلمو از دست دادم.

بعد بیمارستانم رفتم متخصص خون ۳میلیونو ۵۰۰ ازمایش نوشت هیچیم نبود. نزدیک بود ازم نمونه مغز استخان بگیره ک خوب شدم خداروشکر