2777
2789
عنوان

شب ادراری بچه.......... 😠🤒🤦🏻‍♀️

394 بازدید | 30 پست

ب داداشم میگم برو دستشویی قبل خواب

نمیره ک :/

خودشو میزنه ب خواب ک دستشویی نره 

بعد شب میبینی دوباره شب ادراری داشته

بچه 7 سالشه، چون شب ادراریش از استرسه دلم نمیاد چیزی بهش بگم اما عصبی میشم خب تو اتاق من میخوابه.. 

درمان میشه تحت درمانه اما باید مراعاتم بکنه خودش... نباید مایعات بخوره بعد دستشویی نره

چیکارش کنم الان؟ چیکار کنم بره و حرف گوش کنه؟ 

گفتم اگه فرداام نری دوباره، پارک ارم نمیریم 

بچه مظلومم میشه اینجور مواقع اما خب این فعلا تنها چیزی بود ک دوست داشت بریم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

پسر خاله های من یکیش امسال می‌ره کلاس اول،داداشش هم می‌ره سوم 

هر دو شب ادراری دارن ،کوچیکه که تو روز هم جیش می‌کنه تو شلوارش ،هنوز تازه بهتر شدن تا پارسال یکسررر جلو شلوارشون خیس بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شبا چای اینا نخوره قبل خواب هم بفرستینش دستشویی

تو همینش مشکل داریم دیگ رعایت نمیکنه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

شب چند باری بیدارش کنید 

زیر باد کولر نباشه 

سردی نخوره 

حتما قبل خواب ببرش،

دعواش نکن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

پسر خاله های من یکیش امسال می‌ره کلاس اول،داداشش هم می‌ره سوم  هر دو شب ادراری دارن ،کوچیکه که ...

از چی بود؟ 

خب داداش من داره درمان میشه فقط مراعات نمیکنه

خودت میگی از استرس خب باید اون از ریشه حل بشه

گفتم دیگ تحت درمانه

اما خب مراعاتم باید کرد

ی دستشویی رفتن سخت نیست ب خدا

حالا من برا درد و دل میگم اما خب.... 🤦🏻‍♀️

از چی بود؟  خب داداش من داره درمان میشه فقط مراعات نمیکنه

نمی‌دونم دلیلشونو نپرسیدم از خالم ،ولی همین چند روز پیش داشت صحبت میکرد که هر دو باهم باز جیش کردن همینا رو هم دکتر و طب سنتی برده ولی خوب نشدن 

شب چند باری بیدارش کنید  زیر باد کولر نباشه  سردی نخوره  حتما قبل خواب ببرش، دعوا ...

اتفاقا همیشه کولر خاموشه

پتو ام میندازه رو خودش

دعوا نکردم 

فقط عصبی شدم 

دستشویی نمیره... میره ی سری شبا، اما ی وقتاییم واقعا نمیره خودشو میزنه ب خواب ک کسی بهش نگه... 

وقتی میگی پارک ارم نمی‌رم واقعا نرید نه اینکه تا مظلوم بازی درآورده دلتون بسوزه 

نمیریم

خب حالا پارک ارم نبردن اونقدر فرقی ب حالش نمیکنه

تنبلی رو مهم تر از هرچیزی میدونه فقط... 

(مشخصه عصبی عصبیم؟ 😑) 

شکمشو پهلوشو چند شب با روغن بمال با پارچه ببند

برا استرسه بابا درمان میشه، 

آخه ی دستشویی ساده ام نمیره 

بعد روغن ب بدنش؟ 🥲