2777
2789
عنوان

بیمعرفتی

87 بازدید | 13 پست

اما من خیلی دوستمو دوست داشتم هر روز با هم تو مدرسه حرف میزدیم هر روز...

هر روز یک دقه از هم جدا نمی‌شدیم

۱.۵ سال باهم دوست بودیم

اما تو خرداد بهم گفت تو فیکی و کات هیچ دلیلیهم نگفت..

من از اون موقع هر روز بخدا هر روز پروفشو چک میکنم و بهش فکر میکنم

تو تیر بهش پیام دادم معذرت‌خواهی چون یکم بهش فحش دادم و اونم سین زد هیچی نگفت

الانم نمیتونم بهش فکر نکنم

چیکار کنم؟مترسم سال دیگه هم تو یه مدرسه و یک کلاس باشیم

چرا انقدر بهش اهمیت میدم در حالتی که مطمئنا منو فراموش کرده؟؟

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟

یک و نیم؟ با دوستم ۱۰ سال دوست بودم از وقتی کلاس اول بودم 

و جوری از هم جدا شدیم ک چنان ضربه ای بهم زد و نامردی و بی معرفتی رو در حق من تموم کرد ک نمیشه توصیف کرد حردمزاده رو

این دوست توهم دوست دیگه نمیشه دوستای جدید پیدا کن و خیلی اشتباه کردی ک معذرت خواستی اون تموم کرده بود عزت نفس داشته باش 

دنیا به آخر نمیرسه ایران ۸۰ میلیون آدم داره 

بقول کهنه رئیس از دشمان برند شکایت به دوستان چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چون هنوز سنت کمه،این چیزا برات مهمه،من و دوستم بعد ۱۵سال دوستی تموم کردیم ،البته منم دوستم فحش بده ب ...

اون بیشتر از من بهم فحش داده اما نمیدونم چرا میبخشمش

یک و نیم؟ با دوستم ۱۰ سال دوست بودم از وقتی کلاس اول بودم  و جوری از هم جدا شدیم ک چنان ضربه ا ...

چرا اون برا خاص بود؟

چرا حرفایی میزد که باورم مشد؟

چرا انقدر باهام بد بودن؟

اون بیشتر از من بهم فحش داده اما نمیدونم چرا میبخشمش

پس احتمالا خودتو دوست نداری عزیزم،رو عزت نفست کار کن  انقدر ادم ها جذبت میشن که این یکی برات مهم نباشه،رفت که رفت ،این جمله همیشه یادت باشه هر کی بره بهترش میاد

اما دوست من درساش خوب نبود و همش من بهش کمک میکردم 

موقع امتحان خرداد از هم فاصله داشت میزامون

ممکنه منو فقط بخاطر امتحانات میخواست؟:(((

پس احتمالا خودتو دوست نداری عزیزم،رو عزت نفست کار کن  انقدر ادم ها جذبت میشن که این یکی برات مه ...

درسته اما چرا باید ميومد که بره؟

چرا اون برا خاص بود؟ چرا حرفایی میزد که باورم مشد؟ چرا انقدر باهام بد بودن؟

هرادمی شخصیت خاصی داره

این دوستم عمقی به مسائل نگاه می‌کرد عزت نفس خوبی داشت جوری حرف می‌زد ک بهش اعتماد داشته باشی باهاش راحت بودم و چون تو مراحل مهمی از زندگیم باهم بودیم برام عزیز بود ماله توهم متفاوته 

مطمئن باش فراموشش میکنی کم کم من همین الان هم با اینکه اینجوری بام کرد پروفایلشو تو تل چک میکنم بعضی وقتا پیامای گذشته رو میخونم......دردناکه وقتی یاد خاطرات و حرفامون میوفتم ک میگفتیم هيچوقت از هم جدا نمیشیم......

زندگی همینه آدما میان و میرن بعضیا همیشه تو زندگیت نمیمونه چون خیلیا شیطان صفتن عوضی ان 

هرادمی شخصیت خاصی داره این دوستم عمقی به مسائل نگاه می‌کرد عزت نفس خوبی داشت جوری حرف می‌زد ک بهش ا ...

وآسه آدمایی که همچين شخصیتی دارن و تو دنیا وجود دارند متاسفم!

وآسه آدمایی که همچين شخصیتی دارن و تو دنیا وجود دارند متاسفم!

ماهم باهم درس خوندیم برای تیزهوشان هر روز سوالات رو چاپ میکردم یا اون ميومد خونه ما یا من میرفتم پیشش آزمون می‌دادیم کمکش کردم ازمون بده ثبت نام کنه کتاب بخره من قبول شدم ولی اون ن ولی بازم کمکش کردم شهری ک قرار بود برم مدرسه بره کلاس و مشاوره ثبت نام کنه 

ولی وقتی خودم نیازش داشتم و تو شهر غریب بودم نبودش 

بعضیا فقط حس اعتماد کردن رو بهت میدن ولی آدمای معتمد و با معرفتی نیستن....دنیا خیلی کثیفه

بزار بره عزیزم،قرار نیست همیشه ادم ها تو زندگی هم بمونن،آدم ها ازدواج میکنن بعد باهم جور نیستن جدا میشن،این که دوستیه،میدونم برات اهمیت داره ولی برای منی که ازربیرون به قضیه نگاه میکنم یک چیزه خیلی پیش پا افتادس،اون به هر دلیلی که خودش میدونه تموم میکنه ،تو هم میگی اوکی ،قرار نیست که تو خودتو آزار بدی که چرا رفت؟ تو زندگیت هیچ وقت دنبال کسی نباش،فقط رو حال خوب خودت تمرکز کن،همیشه خودتو الویت قرار بده نتیجه شو میبینی مطمین باش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز