2777
2789
عنوان

کنکور

124 بازدید | 3 پست

سلام 

کنکوری ۱۴۰۴ ام 

انسانیم و دلم میخواد برم فرهنگیان 🥲

پارسال اصلا درس نخوندم جوری ک دوستام و خانوادم میگفتن تجدید میشی ولی شدم ۱۹ و خورده ی 

که البته راهنمایی الکی نمره میدادن 

امسال اومدم دبیرستان ی شهر کوچیک 

ک خبری از انصاف و عدالت و این چیزا نی هر کسی پولداره یا مامان باباش معلمه نمره میگیره بقیه هیچ 

خودم ب وضوح دیدم ک معلما میرن به اونا تقلب میرسونن و سالی ک منم کنکور دارم خب معدل ۶۰ درصد تأثیر دارع 

امسال معدلم شد ۱۷و خورده ی ک بازم میگم امسالم چیزی نخوندم جدی چون اینکه دوستام نبودن روم تأثیر گذاش و انگیزمم کلا از دست داده بودم و الانم ک میگم سال دیگه درس میخونم مامان بابام مسخرم میکنن ک پارسالم همینو میگفتی

الان چند روزه فقط ب کنکورم فکر میکنم و مامانم میگه داری روانی میشی جوریم ک بخدا حتی تو خوابمم در گیر کنکورم 

و خانوادم اصلا ازم همایت نمیکنن و باز باعث میشه نا امید بشم 

حرف از کتاب تست و کلاس کنکور ک میزنم میگن کسی ک درسخونه بدون اینام قبول میشه و همش منو با یکی ع فامیلا ک دختره واقعا مخه مقایسه میکنن در صورتی ک اون دختره اصن هم رشته ی منم نیس و قصدشم کنکور دادن نیس ولی خب🥲

دلیل خاصی نداش حرفام فقط دلم گرفته

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤

سلام من

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توچی؟ :/

حمایت !

از الان با موسسه  الا  درسای مث. ریاضی و عربی. از پایه شروع کن کنکوری بخون .و اختصاصی دیگه ک من شناختی ندارم

حتی اگ رسیدی یازدهم و دوازدهم  قبل از کلاس یازدهم و دوازدهم بخونی بخون .مسلط شو. . تست هم دفترچه آزمونهای قلمچی رو بعد ازمونا بگیر خونه بزن . پرینت کن نکته های پاسخ نامه رو قشنگ بخون . هرچی جدید بود گوشه کتاب یا دفترچه نکات اضافه کن . جمعه هم همیشه مرور بذار انبار نشه.

بچه های سمپاد فقط کتاب و معلم خوب نیس ک موفق میشن. پشتکار زیاد از دهم دارن. 

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤