2777
2789
عنوان

رو کیک چی بنویسم؟

618 بازدید | 29 پست

کیک سفارش دادم واسه دوست صمیمیم

روی سینی کیک معمولا اسم طرف رو انگلیسی مینویسن

من دلم میخواد به جای اسمش یه تک کلمه چیز دیگه ای بزارم ...مثلا best love.......  چیز دگه ای به ذهنتون میرسه؟

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

I love you

ایده# خز طوری😂

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
بنویس تولد بیبه🤣

خانوم معلم آخره کلماتت به جای کسره "ه چسبان "نزار،املاش به کلی اشتباست مجید دلبندم

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  
بنویس تولد بیبه🤣

😂😂😂

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
تولدت مبارک میمون من 🦦

خیلی طولانیه

I love you ایده# خز طوری😂

😂😂😂😂😂😂

اگه میخای فان باشه و خیلی راحتید باهم  بنویس تولدت مبارک عن جان صد ساله بشی البته سلیقه ای 😂😎 ...

خیلی طولانیه کوتاه تک کلمه ای😂