2777
2789

دخترم روغن بچه رو روی روتختیش ریخته داغون کرده روتختی رو

چیزی هست که باهاش تمیز بشه روغن و پاک شه از روی روتختی؟ 

اعصابم داغونه

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

جمع کن بنداز تو لباسشویی 

یا اگر میتونی یه تشت بیار با پارچ آب اون تیکه رو با تاید بشور 

چون روغنه جز با تاید فکر نکنم با چیز دیگه ای پاک بشه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمع کن بنداز تو لباسشویی  یا اگر میتونی یه تشت بیار با پارچ آب اون تیکه رو با تاید بشور  ...

با تاید بهتر پاک میشه یا پودر صابون؟؟

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       
با تاید بهتر پاک میشه یا پودر صابون؟؟

هیچ دستش نزن ببر خشکشویی من لباس شوهرم روغن ریخت شستم لکه ش موند خشکشویی بردیم گفت دیگه نمیره ازاول باید میاوردین مواد میزدیم شما ثابتش کردی

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
هیچ دستش نزن ببر خشکشویی من لباس شوهرم روغن ریخت شستم لکه ش موند خشکشویی بردیم گفت دیگه نمیره ازاول ...

باشه ممنون