2821
2789
عنوان

خیانت کردم…

1508 بازدید | 19 پست

هیج توجیهی نداره

افسرده بودم قرص خواب‌ میخوردم 

با چند نفر در حد چت صحبت کردم

از اون دوران چیزی یادم نیس

نمیدونم چرا اسکرین گرفتم

همراه بقیه عکسا ریختم تو لبتاپ

شوهرم دیده

میگ فقد طلااااق

ب خدا توبه کرده بودم

جواب یه نر‌ رو‌ عم نمیدادم

انقد گریه کردم دارم میمیرم

تورو خدا برام دعا کنید

نگران پسرمم نگران ابرومم

‌بخدا من اونجور آدمی نبودم

تحت تاثیر قرصای خواب بودم ک ۱۰۰ تا ۱۰۰ تا میخوردم و نمیخوابیدم

چیکار کنم 😭😭😭کوتاه نمیاد

رفتم ب پاش افتادم زار زدم

گف‌نهههه

ای‌خدا

برام‌صلوات بفرستید😭😭‌بخاطر بچم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الکی میگه بترسونتت وگرنه برا دوتا پیام اونم تو دوران مریضیت طلاق نمیده

میخواد زهر چشم ازت بگیره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

نگران نباش عزیزم.واقعا نمیدونم چی بگم ک اروم شی اما سعی کن ی تصمیم منطقی بگیرین ک بعدا پشیمون نشین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ولش کن بره ب جهنم 

التماسش نکن

مثلا شوهرت خودش ک نرِخیلی پاک بوده

بچتم بسپار ب بخدا و ناامید نشو 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
درکت میکنم کاش یروزی دوستیا عادی شن یا شوهرا اونقدر زناشونو تامین کنن ک نیاز ب کسی دیگ نباشه

بعضی بیماری های روانی باعث میشه فرد تنوع طلب شه و رابطه جنسی زیاد بخاد.بحث تامین از طرف همسر نیست.

ظاهری آرام،درونی پر از رنج و غم،در من کسی همیشه میگرید؛
بعضی بیماری های روانی باعث میشه فرد تنوع طلب شه و رابطه جنسی زیاد بخاد.بحث تامین از طرف همسر نیست.

اون ب کنار

ولی ی زن بامحبت و نازونواازش زندس

شادیه زندگیه یک زن ب همین توجهاته

اگ همسر نتونه اینارو بهت بده

زن افسرده میشه وقتیم افسرده شه

چاره ای نداره

شاید گاهی از سر تنهایی یا بی محبتی همچین خطای میکنن ولی اگه یه مرد چت کنه به زنش میگه من که خیانت نکردم فقط چت بوده باهاش، نخوابیدم که ولی اگه یه زن همچین خطای کنه یا کسی چت کنه درسته توجیهی نداره ولی اونو خیانت میبینن 

2824
2823
2791
2779
2792