2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم امروز زنگ زده ...

54022 بازدید | 361 پست

من 2 روز دیگه اسباب کشی دارم یه هفته اس دارم خونه جمع میکنم تو این یه هفته یکبار زنگ نزدن که یه تعارف کنن بیایم کمکت همرو تنهایی جمع کردم اینجا غریب هستم خانوادم پیشم نیستن بعد 2روز پیش خونه پدرشوهرم حرف از اسباب کشیمون افتاد خاهرشوهرم گف جمع کردی گفتم اره جمع کردم تموم شده بعد امروز زنگ زده میخایم با خواهرم بیایم خونتون منم گفتم اگه واسه کمک میاین من جمع کردم کاری ندارم گف نه میایم سر بزنیم بهتون منم گفتم دارم میرم آرایشگاه ویه جا دیگه هم قراربود برم خونه نیستم اونم گف باشه شب میایم دیگه نیومدن.

حالا اصن نمیان خونمون فقط با دعوت حتی عیدم با دعوت میان ولی نمیدونم الان چرا میخاستن بیان وسط جابه جایی ومن که دیگه کارم تموم شده

بی درک هستن وگرنه الان اومدنی نداره که 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سیاست دارن فک کنم میخان بیان بعدا شوهرم نگه خاهرام نیومدن

اهاان وای چه ادمایی هستن...

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اینم بگم یه ماه پیش خاهرشوهرم اسباب کشی داشت من رفتم تو جمع کردنش کمکش کردم بعده جابه جایی هم تو چید ...

منم به جاریم همین شد. خونه تکونی عیدش کمک کردم به خونه تکونی من کمک نکرد 

بعدش تولد دخترش شد دعوتم کرد 

یه عالمهههههه کار داشت بهش کمک نکردم و نشستم و فقط گفتم و خندیدیم 

فرداش دیدم سر سنگین شده اهمیت ندادم 

یه هفته بعد برادرشوهرم به شوهرم گفت چرا نمیپرسی که چرا زن من با زن تو حرف نمیزنه و قهره ؟ 

شوهرمم گفت چرا ؟ 

برادرشوهرم گفت چون اون روز تو تولد کمک نکرد و دست تنها همه کار هارو کرد 

شوهرمم گفت اولا من کلفت نیاوردم که بیاد برای شماها حمالی کنه دوما اونموقع که زن من تو خونه تکونی به زن تو کمک کرد و چرا نمیگی ؟؟ 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️
دیگه متاسفانه خودشون رو نشون دادن یعنی شما عروسی وظیفه ته ولی اونا نه اسباب جمع شده که تماشا نداره

میخان بگن ما رفتیم سروسامون دادیم نمیدونم اصن بخاطر چی میخاستن بیان

من اثاث کشی کردم حتی خانواده خودمم نیومدن کمک

خیلی خیلی سخت گذشت

مادر منم دقیقن موقعیت شمارو داره با خانواده پدریم منتها یه تفاوت که با شما داره اینه که خواهراشم وقت ...

تنهایی خیلی سخته بخدا هیشکی نیس حتی بچمو نگهداره بعدهمین خاهرشوهرام بمن میگن چرا نمیری سرکار 😒