2777
2789
عنوان

ضد افتاب

166 بازدید | 17 پست

من ضد آفتاب بی رنگ لافارر میزنم، هر دو ساعتم تمدید میکنم حتی تو خونه در عرض ۲۰ روز تموم میشه، می‌خوام ببینم شماها چی استفاده میکنید که یکم حجمش بالا باشه و مقرون به صرفه باشه و کیفیتشم خوب باشه، لطفا نظراتتون رو راجع به ضد آفتاب بگید بقیه هم استفاده کنن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من سی گل استفاده کردم دوست نداشتم 

بایودرما استفاده می کردم خوبه بد نیست ولی به قول تو زود تموم میشد 

دیگه الان مای می زنم اونم خوبه 

ولی یه ضد افتابی که خیلی دوست داشتم اصلا تکسچرش خیلی خوب بود و خیلی راحت روی پوست پخش می شد و خیلی سبک بود ضد افتاب بدون رنگ لدورا بود که خوب هم حجمش خیلی زیاده نسبت به بقیه هم من خیلی دوسش داشتم 

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  
قبلا از دیج ی می‌خریدم این دفعه از خانومی خریدم

دیجی که کلاهبرداره

فیکه من حتی ژل شستشو هم گرفتم لافارر شامپو صحت بود برندش هم سریع پاک میشد اما چند وقته از داروخونه میگیرم

دیجی که کلاهبرداره فیکه من حتی ژل شستشو هم گرفتم لافارر شامپو صحت بود برندش هم سریع پاک میشد اما چن ...

نه بابا من دو ساله از اونجا ژل شستشو میخرم خوبه.داروخووه خیلی گرون میده. اینبار از خانومی خریدم