2777
2789
حتما بهمون خبر بدین

چشم بهت خبرمیدم یه سه روز دیگ ازمایش بارداری میده

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
ان شاءالله که خدا بهشون نی نی سالم و صالح بده به همه منتظرا هم بده و دل همه رو شاد کنه

ممنون گلم اره خدا هیچ دلی رو منتظر نذاره انشالله

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید برای کشیدن اسپرم باید شوهرم بیهوش کنند برا انتقال چطوره خودمم بیهوش میشم

شوهرتون ازواسپرم هست که باید باعمل ازشون اسپرم بگیرن درسته؟ 

چون شوهرمن به عمل نیاز نداشت ولی برای کشیدن تخمک خودم با بیهوشی بیست دقیقه ای تخمک کشی کردن و اصلا درد نداشت 

انتقال هم بیهوشی نداره 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من شوهرم نوبت زد برای ۲۶ ماه بعدی می خوایم بریم کاراشو انجام بدیم خیلی نگرانم بخدا افسرده شدم شب و ر ...

عزیزم آن شالله به خواستت برسی 

اصلا استرس نداشته باش همین باعث میشه جنین نگیره 

خیلی رعایت کن 

امکان داره بار اول جنین نگیره 

امکان هم داره باره اول بگیره حتی چند قلو بگیره 

باید منتظر هر خبری باشی و اگه یه درصد نگرفت واسه بار اول اصلا خودتو اذییت نکنی و باز ادامه بدی 

مراحل تخمک کشی هم یه مقدار سخته واسه داروهای که باید استفاده کنی و امپولا عوارض داره اما آن شالله واسه شما عوارض نداشته باشه 

چون مامانم وقتی امپولا رو استفاده کرد کیست آورده و حین تخمک کشی یکی از کیستا پاره شده بود و بستریش کردن 

شما باید همه چیز رو در نظر بگیری 

ان شاءالله خوش خبر باشی عزیزم

قربونت خدا از دهنت بشنوه

عزیزم آن شالله به خواستت برسی  اصلا استرس نداشته باش همین باعث میشه جنین نگیره  خیلی رعا ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله اگه خدا بخواد حتما میشه برام دعا کنید دکتر شاه مرادی می شناسین شما کارش چطوره 

بله متاسفانه بعد شما الان باردارید؟

نه عزیزم متاسفانه یه بار انتقال دادم و منفی شدم 

دوتا جنین دیگه دارم هنوز ولی فعلا نمیخوام برم برا انتقال 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
شما چند سال ازدواج کردین چند سالتونه 

من یه دختر ۱۰ساله دارم و ۵_۶ساله برا دومی اقدامم و نمیشه علتش هم پیدا نکردیم 

من ۳۰سالمه

من یه دختر ۱۰ساله دارم و ۵_۶ساله برا دومی اقدامم و نمیشه علتش هم پیدا نکردیم  من ۳۰سالمه

خدارو شکر بازهم شما یه بچه دارید و طعم مادر شدن رو چشیدید ان شاءالله بحق فاطمه زهرا سلام الله علیها خدا باز این لطفو در حقتون بکنه 

من متولد هشتاد هستم یه ساله اقدامم 

خدا دخترتونو حفظ کنه

من یه دختر ۱۰ساله دارم و ۵_۶ساله برا دومی اقدامم و نمیشه علتش هم پیدا نکردیم  من ۳۰سالمه

لطفاً درخواستمو قبول کنید می خوام هی باهاتون مشورت کنم راجع به آی وی اف