2821
2789

منم اومدم بخونم رتبم شده ۵۴۲۹ منطقه یک تهران به فرهنگیان امید داشته باشم

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرهنگیان ترازه بیشتر  ترازه ات چند شد<

۷۸۰۴

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

سلام سعی کن با بچه ها رفیق شی تو کلاس بهشون اجازه صحبت بده. کلاسی ک بچه ها هیچی نمیگن کسی د ...

همه کلاس های من بچه در حال همهمه یادگیری ان این یعنی خوبه؟

بله

ولی خیلی شلوغ میشه و خیلی سر و صدا میکنن این الان خوبه

مثلا زبان یاد میدم بهشون میگم کلماتی که  صدای th دارن از کتاب پیدا کنن دیگه حالت جنگ پیدا میکنه همش یکی جواب کلمات رو داد میزنه

چجوری حد و مرز رو حفظ کنم با بچه ها؟

سر کلاس جدی باش و فقط صحبت درسی کن تایم وسط کلاس رو استراحت بده تا بچه ها حرف بزنن .بعد کلاس هم باهاشون حرفهای غیر درسی بزن ..منظورم اینه اقتدارت رو تو کلاس داشته باش.

به قولی هم اقتدار پدر و هم عطوفت مادر.