2777
2789
عنوان

جدایی

194 بازدید | 13 پست

یه رابطه عاشقانه رو بعد از 3سال قرار بود رسمیش کنیم ولی با مخالفت جدی خانوادش روبرو شدیم 

قرار شد به دروغ به همه بگیم که از هم میخواییم جدا بشیم

تا دوباره چند سال دیگه مطرحش کنیم

امشب فهمیدم حتی خود پسره هم دو دله بین من و خانوادش 

قرار شد جمعه بریم همو ببینیم و تصمیم نهایی رو بگیریم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اسی حلالم کن خاهشا تروقران حالم بده ۶ تا تاپیک زدم نمیتونم تاپیک بزنم

نامزدم(عقد نکردیم)

پسر عمش و دخترعموش باهم ازدواج کردن

پسر عمه بر اثر تصادف فوت شده

۳ روز پیش نامزدم پیام داد فوت کرد منم تسلیت گفتم بعد سه روز پیام داده سلام محبوب دل من اره دختر عموم جای خاهرمو که بر اثر سرطان از دستش دادم پر میکنه پسر عمع و دختر عمو جای خواهر برادر من بودن دختر عموم ارامبخش باید بهش تزریق بشه حالش بده فلان و...

سر اخر گفت اگه منو دختر عموم شب تا صبح تو رختخواب بخوابیم هیچکس شک نمیگنه مثالی که زد خیلی چرت و پرت بود بابت این موضوع دعوا کردیم ۴ ساعت بعد زنگ زدم ج نداد پیام داد مراسم سوم پسر عمم هستم.گفتم بعدا پیام بده رفتم خوابیدم بیدار شدم دیدم گوشیشو خاموش کرده/الان من چه خاکی بریزم تو سرم خدایا خداوندا 

به تو پناه میبرم به تو به طفل امام حسین قسمت میدم من وابستم من دوسش دارم خدایا تو که میدونی من چقدر سختی کشیدم چه دلتنگی ها چه نگرانی ها تحمل کردم خدایا تو که همچیو میدونی میشه بزرگی کنی تا فردا شب اشتی کنیم خدایا من فقط به تو پناه بردم[قول میدم از فردا نمازمو بخونم فقط کمکم کن]

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
همش در حال گریه کردنم  نمیتونم بدون اون زندگی کتم

خب عزیزم باید منطقی تصمیم بگیری درسته خیلی سخته ولی کسی که الان دودله بعدا هم ممکنه اینطور بشه بهتره باهاش صحبت کنی تا بتونی بهتر تصمیم بگیری

اسی حلالم کن خاهشا تروقران حالم بده ۶ تا تاپیک زدم نمیتونم تاپیک بزنم نامزدم(عقد نکردیم) پسر عمش و ...

لعنت به این وابستگی ها 

بابا ول کن توعم اون الان به کنفشم نیست اونوقت تو الان داری حرص میخوری؟ این حسا زود میاد و بعد مدتی می‌ره دیگه هم راجبش فکر نکن این همه پیام میزاری تو تاپیکا خودت اذیت میشی

لعنت به این وابستگی ها  بابا ول کن توعم اون الان به کنفشم نیست اونوقت تو الان داری حرص میخوری؟ ...

اره درسنه

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

[QUOTE=306573766]اسی حلالم کن خاهشا تروقران حالم بده ۶ تا تاپیک زدم نمیتونم تاپیک بزنم نامزدم(عقد نکردیم) پسر عمش و ...[/QUOTE

چرا انقدر خودتو اذیت میکنی حالا تا فردا شب آشتی نکنید چی میشه 

چند روز بی خیال باش خودتو سرگرم کن میاد به سمتت

نه استوری بزار نه پروفایلت رو عوض هیچ کاری نکن 

مطمئن باش برمیگرده