2777
2789
عنوان

همسر بیشعور

458 بازدید | 15 پست

امروز بلند شدم خونه رو تمیز کردم گفتم شب حتما میخاد منو واسه تولدم سوپرایز کنه الان اومد خوابید چقد یه آدم میتونه بی‌شعور باشه

حتی به رو خودشم نیورد🙄 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تولدت مبارک عزیزم عیب نداره خودتو ناراحت نکن فقط بهش یه پیام بده تولدم مبارک شرمنده میشه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

تولدت مبارک عزیزم عیب نداره خودتو ناراحت نکن فقط بهش یه پیام بده تولدم مبارک شرمنده میشه 

ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱

مردا اینقد گرفتاری دارن طفلی خسته بوده ، بزار حالش سرجاش بیاد فردا  صبر کن

گرفتاری ما زنا بیشتره عزیزم 

مردا ی سر کار میرن همین پس ما زنا که هم کار خونه انجام میدیم هم میریم سرکار چی؟؟؟

ساده ای نشستی اون برات بگیره ازش پول بگیر زنگ بزن مامانت دوستاتت دختر خاله یا...... هرکی باهاش خوشی دعوتش کن رستوران تولد حال کن والا 

در ضمن تولدت هزار بار مبارک باشه خوش گلدی 😘😍

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
ساده ای نشستی اون برات بگیره ازش پول بگیر زنگ بزن مامانت دوستاتت دختر خاله یا...... هرکی باهاش خوشی ...

ممنون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱