2777
2789

اسی حلالم کن خاهشا تروقران حالم بده ۶ تا تاپیک زدم نمیتونم تاپیک بزنم

نامزدم(عقد نکردیم)

پسر عمش و دخترعموش باهم ازدواج کردن

پسر عمه بر اثر تصادف فوت شده

۳ روز پیش نامزدم پیام داد فوت کرد منم تسلیت گفتم بعد سه روز پیام داده سلام محبوب دل من اره دختر عموم جای خاهرمو که بر اثر سرطان از دستش دادم پر میکنه پسر عمع و دختر عمو جای خواهر برادر من بودن دختر عموم ارامبخش باید بهش تزریق بشه حالش بده فلان و...

سر اخر گفت اگه منو دختر عموم شب تا صبح تو رختخواب بخوابیم هیچکس شک نمیگنه مثالی که زد خیلی چرت و پرت بود بابت این موضوع دعوا کردیم ۴ بعد زنگ زدم ج نداد پیام داد مراسم سوم پسر عمم هستم.گفتم بعدا پیام بده رفتم خوابیدم بیدار شدم دیدم گوشیشو خاموش کرده/الان من چه خاکی بریزم تو سرم خدایا خداوندا 

به تو پناه میبرم به تو به طفل امام حسین قسمت میدم من وابستم من دوسش دارم خدایا تو که میدونی من چقدر سختی کشیدم چه دلتنگی ها چه نگرانی ها تحمل کردم خدایا تو که همچیو میدونی میشه بزرگی کنی تا فردا شب اشتی کنیم خدایا من فقط به تو پناه بردم[قول میدم از فردا نمازمو بخونم فقط کمکم کن]

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی حلالم کن خاهشا تروقران حالم بده ۶ تا تاپیک زدم نمیتونم تاپیک بزنم

نامزدم(عقد نکردیم)

پسر عمش و دخترعموش باهم ازدواج کردن

پسر عمه بر اثر تصادف فوت شده

۳ روز پیش نامزدم پیام داد فوت کرد منم تسلیت گفتم بعد سه روز پیام داده سلام محبوب دل من اره دختر عموم جای خاهرمو که بر اثر سرطان از دستش دادم پر میکنه پسر عمع و دختر عمو جای خواهر برادر من بودن دختر عموم ارامبخش باید بهش تزریق بشه حالش بده فلان و...

سر اخر گفت اگه منو دختر عموم شب تا صبح تو رختخواب بخوابیم هیچکس شک نمیگنه مثالی که زد خیلی چرت و پرت بود بابت این موضوع دعوا کردیم ۴ساعت بعد زنگ زدم ج نداد پیام داد مراسم سوم پسر عمم هستم.گفتم بعدا پیام بده رفتم خوابیدم بیدار شدم دیدم گوشیشو خاموش کرده/الان من چه خاکی بریزم تو سرم خدایا خداوندا 

به تو پناه میبرم به تو به طفل امام حسین قسمت میدم من وابستم من دوسش دارم خدایا تو که میدونی من چقدر سختی کشیدم چه دلتنگی ها چه نگرانی ها تحمل کردم خدایا تو که همچیو میدونی میشه بزرگی کنی تا فردا شب اشتی کنیم خدایا من فقط به تو پناه بردم[قول میدم از فردا نمازمو بخونم فقط کمکم کن]

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

بمن ده تا بازیگر و گفتن

از نگاه هرکی شبیه یکیم 

😑🤷🏻‍♀️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

برا اینکه یخمون وا بشه اول خودتون عکس بزارین و بگید شبیه کی هستین تا ما همراهی کنیم 😉

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه سریال هندی بود اسمش قبول میکنم بود اسم دختره زویا بود  شبیه همونم😄

خواستگارتو به کجا رسوندی ؟ پدرتون موافقت کرد ؟

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

نه اونا زنگ نزدن ماهم دیگه حرفشو نزدیم به فراموشی سپرده شد😢

🤦 ای بابا ! خوب بنده خدا ها منتظر خبر شما بودن 😐 خیر باشه ایشالا

ممنونم

این وسطا مادرم یه بار زنگ زد خیلی عادی حرف زدن باهاشون بعد اونم هیچ کدوم به اون یکی زنگ نزدن شاید از همونجا فهمیدن جوابمون منفیه ، بنظرتون امکانش هست دوباره زنگ بزنن؟ اخه میگم اگه میخواستن شاید یه زنگی خبری چیزی میگرفتن نه؟

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿

یا اینکه بنظرتون بگم مادرم زنگ بزنه بهشون الان تقریبا میشه دوهفته که زنگ زدن ، مثلا بگه جوابمون منفیه چون پدرش این نوع خاستگاری کردن رو رسمی نمیدونه (اخه طرف ما اینطوریه که حتما یه نفر باید حضوری بره برای گرفتن اجازه خاستگاری و زنگ زدن و خاستگاری کردن حساب نمیکنن) بنظرتون این کارو بکنیم؟ اینطوری زشت نمیشه بعد دو هفته؟ یا مثلا نمگین هول بودن برای دخترشون؟

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿